• 瀏覽: 5,143
  • 回覆: 52
點解泛民覺得香港不好不安全但又不移民?
其實你們離開香港去你們想要的民主國家過你們想要的生活,香港人是不會留你們的反而會多謝你們。

走啦,留喺度托咩。

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2019-5-15 11:49 PM 發表
其實你們離開香港去你們想要的民主國家過你們想要的生活,香港人是不會留你們的反而會多謝你們。
班友仔離開香港就無咩價值就搵唔到著數/虥。 為咗錢,呢班友有咩做唔出。

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2019-5-15 11:50 PM 發表
走啦,留喺度托咩。
人地好偉大架,要為你地香港人爭取民主嗎?

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2019-5-15 11:49 PM 發表
佢地移哂民香港咪好囉
咁點揾食?

人哋俾人拋棄喇,仲揭人瘡疤!

引用:
佢地唱衰香港廿年啦, 越唱啲樓價越貴, 佢地收黑金越收越縮, 唯有出多兩錢肉緊密密籌款。

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2019-5-15 23:49 發表
因為泛民很清楚,在香港襲擊警察都只是輕判。換着是其他國家,身體已經變成蜜蜂竇了。

引用:
無撚人肯收佢地。

你以為出面好好景?好多移左民撈唔掂,躝返嚟搵著數

引用:
原帖由 hkyclui 於 2019-5-16 12:03 AM 發表

班友仔離開香港就無咩價值就搵唔到著數/虥。 為咗錢,呢班友有咩做唔出。
六四,七一籌款旺季,點會走,乞左30年啦

犯氓快走,不要搗亂香港

走左無狗糧食

大部份泛民在國外搵唔到食。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]