• 瀏覽: 3,243
  • 回覆: 58
+3
引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-5-15 03:12 PM 發表
《南華早報》今日引述兩名政府消息人士,指特首林鄭月娥就逃犯條例的修訂一定「企硬」,絕不會撤回修訂。消息引述林鄭指,若因為政治壓力而撤回修訂,政府管治將會被削弱。該報道引述消息指,林鄭已決定全力推動修訂,並已指令政府高官團結公開支持修例,並提醒官員,指自己的公信力和管治能力已面臨危險(credibil...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper ...
咁就ready爆發第二次佔中行動吧!

點都要沖,反正亂在垃圾會

假髮佬上次頂住社會壓力放晒佔中杰青, 如果以為下次佔中都係放得就放, 只係低B白痴仔的想法.

佔中 2.0
引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-5-15 03:12 PM 發表
《南華早報》今日引述兩名政府消息人士,指特首林鄭月娥就逃犯條例的修訂一定「企硬」,絕不會撤回修訂。消息引述林鄭指,若因為政治壓力而撤回修訂,政府管治將會被削弱。該報道引述消息指,林鄭已決定全力推動修訂,並已指令政府高官團結公開支持修例,並提醒官員,指自己的公信力和管治能力已面臨危險(credibil...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper ...

引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-15 03:24 PM 發表

我怕有人會買起佢
唔怕!
佢衣家震過貓王,
連去小便都有G4 24小時貼身保護咖,OK????

地產黨鬥共產黨😎

林鄭前車可鑑,唔想腳痛落台就硬手d,香港犯民只係一堆廢柴,出盡力鎮壓唔使保留的。

引用:
原帖由 wujiandu1306 於 2019-5-15 03:23 PM 發表

咁就ready爆發第二次佔中行動吧!
yeah!
ready再次佔領行動吧!
估計今次重勁過上次好多倍????

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-5-15 03:34 PM 發表
林鄭前車可鑑,唔想腳痛落台就硬手d,香港犯民只係一堆廢柴,出盡力鎮壓唔使保留的。
同意
我們一眾愛黨擁黨的支持引入逃犯條例
引入黨國的陽光判案系統,取代他們香港落後的法治制度,
根本不用理會其他西方國家的反對
就讓他們取消與香港的引渡協議,那些協議簡直是侮辱

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-15 03:30 PM 發表
佔中 2.0
GO!GO!GO!
暴動!

泛人話自己個會+主席係合法既
泛人咪否決左佢lor

關正苦咩事

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-15 03:39 PM 發表
泛人話自己個會+主席係合法既
泛人咪否決左佢lor

關正苦咩事
同意

根本不用理會犯民

當日犯民也是以書店事件抹黑黨國越境執法

豈料,事件多名主角親身在視頻親證是自願偷渡向黨機關投案自首
犯民才沒有了抹黑的本錢

這次引入黨國的判案制度,
絕對值得支持,還可以順道取消與一眾西方國家的引渡協議,
必是良策

驚由陀地變返公僕