• 瀏覽: 15,108
  • 回覆: 185
+7
輕關易道  通商『寬衣』

婚變交友  老人『瞻養』

共同繪製精細『精甚』細膩的工筆畫

國家主席原來係個弱智低b仔,中國人嘅面真係俾依隻雜種維尼丟晒,由一個咁嘅人帶領統治中國真係凶多吉少,貿易戰可以打定輸數

依度唔俾貼YouTube連結,唔知我講乜嘅人自己去揾片睇下

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
其實條友係咪有閱讀障礙?

有病就好心退位啦

中國歷代皇帝就算幾昏庸無能都叫做讀過下四書五經,就算唔識吟詩作對都唔會連字都唔識讀,雜種咁嘅料想做皇帝簡直係妙想天開

你做國家主席就一定最威水,!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-15 12:48 PM 發表

國家主席原來係個弱智低b仔,中國人嘅面真係俾依隻雜種維尼丟晒,由一個咁嘅人帶領統治中國真係凶多吉少,貿易戰可以打定輸數

依度唔俾貼YouTube連結,唔知我講乜嘅人自己去揾片睇下 ...
你無來源點討論?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-15 12:48 PM 發表

依度唔俾貼YouTube連結,唔知我講乜嘅人自己去揾片睇下 ...
你都系食腦嘅人

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-15 01:16 PM 發表
你做國家主席就一定最威水,!
起碼我識字,唔會讀錯!

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-5-15 01:28 PM 發表

你無來源點討論?
你用咗VPN翻咗牆先,再在網上搜尋以下是但一樣:

1.輕關易道  通商『寬衣』

2.婚變交友  老人『瞻養』

3.共同繪製精細『精甚』細膩的工筆畫

唔係幼稚園雞咩

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-5-15 01:28 PM 發表

你無來源點討論?
自己幻想,同侵侵一樣樓主痴痴地

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-15 01:35 PM 發表

你用咗VPN翻咗牆先,再在網上搜尋以下是但一樣:

1.輕關易道  通商『寬衣』

2.婚變交友  老人『瞻養』

3.共同繪製精細『精甚』細膩的工筆畫 ...
點解要翻牆?你以為我一定反對你論點架?

香討主席

睇咩YouTube ?link 都無,真係口噏噏當秘笈。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]