• 瀏覽: 2,042
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 籠中可愛的馬桶 於 2019-5-15 11:43 AM 發表
... 吾怪得甘快跪特首      精人出口   笨人出手   甘翅塗狗呻范國雞做左on9傻仔       冼L定個8月15入赤柱喇

推GGhttps://cdn.discuss.com.hk/t/ad7 ... h3SVZdIOzEYNAM4IiRv ...
係電視見毛掹淨講,
首先要建制議員承認逃緊身呢個主持(主席)係合情、合理、合憲,
犯民係咪依家知道奶嘢呢?

阿爺開左聲, 講多嘥9 氣.

引用:
原帖由 真中國人 於 2019-5-15 11:19 AM 發表
石禮謙可恥!麥美娟可恥!建制派勾結反對派港獨派!
圖片取自港台節目「視點31」5月14日一集,2分20秒至2分25秒,星期二逃犯法案委員會數秒前剛宣佈結束建制議員搭出議事廳一幕。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/daily/hk/763571/ ...
政府提出修例,律政司交出草案,之後嘅係立法會責任去審議,立法會開唔到會叫政府坐埋做咩呢?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-15 07:20 PM 發表

係電視見毛掹淨講,
首先要建制議員承認逃緊身呢個主持(主席)係合情、合理、合憲,
犯民真係白癡冇扮野,建制睬佢都會比佢地傳染。總之e+有人數優勢,要做咩就去做,唔L使理犯民發咩癲嘅,就係打壓你班pk,吹咩。LOL!

香港政府睬犯民都戇鳩

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-5-15 08:33 PM 發表

犯民真係白癡冇扮野,建制睬佢都會比佢地傳染。總之e+有人數優勢,要做咩就去做,唔L使理犯民發咩癲嘅,就係打壓你班pk,吹咩。LOL!
今朝犯民重提,

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-16 10:41 AM 發表

今朝犯民重提,
提佢老帽啦!叫逃狗上法庭同個官講囉。

都係呢句!建制派議員太天真,同垃圾政棍協商。睇下林鄭既下場就知!政棍反轉豬肚就係屎,開張明義就係同你班政棍攪對抗。做君子只會畀班政棍演員,禁住打。直上大會審議【逃犯條例】通過後,大把妖魔鬼怪逃離香港,到時香港真係可以安居樂業。最好快啲通過埋23條👏👏

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-16 10:41 AM 發表

今朝犯民重提,
犯淫仲有條件可以同人講要求咩

引用:
原帖由 kitwo 於 2019-5-15 19:06 發表
對泛民唔洗客氣啊, 快 d搞坐監果幾個先。

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-5-16 02:49 PM 發表

進步左識得企硬say no。不過要再進一步,識得當場反建議要犯人接受建制提案,不得say no。

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-5-16 15:31 發表

進步左識得企硬say no。不過要再進一步,識得當場反建議要犯人接受建制提案,不得say no。
怒斥反對派冇誠意
建制拒受苛刻條件

2019.05.16 14:00 焦點

《逃犯條例》修訂停濟不前,為打破僵局,建制派議會今早與反對派議員會晤,雙方商討20分鐘後結束。會後建制派議員直斥反對派根本就毫無誠意,開會只不過係一場做畀市民睇嘅公關騷!

毛孟靜:百分百誠意工聯會麥美娟表示,反對派提出兩大苛刻條件,是建制根本不可能接受的。一是要求建制促政府撤回修例;二是要求建制承認涂謹申的「主席」地位合憲合法。是次會面的建制代表廖長江表示極度懷疑反對派的誠意,,批評會面是反對派「宣洩立場」的政治騷,建制內部將繼續商討以達成共識,再採取下一步行動。

而反對派代表毛孟靜就話自己「有百分百誠意」,反而賴建制冇新方案提出。
既然反對派冇誠意,建制仲使乜同佢哋傾!早前有建議把修例法案直交立法會大會二讀,大家是否支持建制強力還擊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]