• 瀏覽: 1,271
  • 回覆: 27
+2
立法會審議《逃犯條例》修訂的法案委員會「鬧雙胞」,本身為律師的建制派議員何君堯昨晚(12日)赴灣仔警察總部報案,質疑民主

我知有 Ching 已經開過帖, 不過原帖已經 40幾頁, 2樓係新消息 - 先係戲肉.

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190513/bkn-20190513132917447-0513_00822_001.html

因為 HKPAO 唔上得呢版, 所以先借用方向報個 link.

呵呵! 落 8 粒鐘口供, 供詞連附件成本書咁厚, 今次買定花生睇何律師 showtime.

附件

FK0559.png(86.52 KB)

又係食花生,等睇戲既時候

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-5-15 11:09 AM 發表
立法會審議《逃犯條例》修訂的法案委員會「鬧雙胞」,本身為律師的建制派議員何君堯昨晚(12日)赴灣仔警察總部報案,質疑民主

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190513/photo/bkn-20190513132917447-0513_00822_001_01b.jpg?20190513185028

我知有 Ching 已經開過帖, 不過原帖已經 40幾頁, 2樓係新消 ...
塗偽主席今次震過貓王

大獲->落獲

戴妖話, 逃皇上我有D 法律問題想搵你研究, 第時你入埋黎果陣, 我地響放風時間一齊討論下啦.

塗狗知到死到臨頭要政府大和解。

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-5-15 11:25 AM 發表
綠帽子王逃緊身,你快啲諗掂個求情理由啦!不過最好同犯民之前用過嘅唔同啦!否則香港市民會覺得好悶㗎!
啲乜嘢弱智、智障、精神病、腦癌、糖尿等用過哂喇!湊孫更加冇可能,你老婆都走鳩埋佬!
一於大膽創新啲........子宮生瘤,一定勁爆全城! ...
Show time
又到辯護法官出場嘅時候嘞
各位觀眾等睇表演

引用:
原帖由 ak763 於 2019-5-15 01:42 PM 發表
塗狗知到死到臨頭要政府大和解。
點解逃瓜多仲唔快啲出通告叫人開會?

引用:
原帖由 Wekxz 於 2019-5-15 03:03 PM 發表

點解逃瓜多仲唔快啲出通告叫人開會?
你見西毛冇回貼就知塗狗大獲啦

另一個 Ching 帖, 班井底化膿功蟲仔湧晒去 9up, 點知依家見到何律師話落口供都 8粒鐘, 成本書咁厚既供詞, 伸敢走黎講D 幼稚無知廢話咩.

到時賴落個議員助理囉

引用:
原帖由 angux123123 於 2019-5-15 04:03 PM 發表
到時賴落個議員助理囉
Ching, 呢樣野冇得賴架, 係用佢既名義出, 個個議員 (包括佢自己)收左咁多日, 佢冇澄清就即係默認. 如果個助手有先比 draft 佢 authorize, 咁就更加冇得推.

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-5-15 11:09 AM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190513/photo/bkn-20190513132917447-0513_00822_001_01b.jpg?20190513185028

我知有 Ching 已經開過帖, 不過原帖已經 40幾頁, 2樓係新消 ...
2011年8月底9月初,「維基解密」公佈了美國25萬份外交密電,其中約950份是美國駐香港總領事館發往華盛頓的報告。

立法會議員塗謹申,是美駐港總領事館確定的「嚴密保護」對象,能夠享受如此待遇,恐怕與其能夠提供重要情報有關。
國賊也
要拉去打靶 唔怪得班友仔嚇到屎都標埋~~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]