• 瀏覽: 46,080
  • 回覆: 299
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 鬼屋勇敢的妹頭 於 2019-5-15 12:22 PM 發表
條女一早去報警便乜事都無,又會聽條仆街去赴約?
聲稱會對其家人不利

根本就係刑事恐嚇

都唔明白個女仔點解唔報警

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-5-15 11:37 AM 發表
一個女人陰部唔比你插,根本就插唔到入去囉!呢單野太奇妙啦!
咁即係世界不存在強姦?

佔中精神……別無他法,只好強佔!

吉利仔算不算違法達義?如果唔算!點解唔算?

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2019-5-15 11:37 AM 發表
勞資糾紛
俾人屌左500又冇下落喎

柒頭事主洗定個patpat入去啦果幾舊水都慳抵死

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2019-5-15 11:34 AM 發表
非禮強姦等行為一定要懲罰,但是好想同香港女仔講,「 我地都不想叫雞!」」「我地都不想睇咸片!」。「我地都不想打飛機!」我地都不想變成變態/毒男,不過不怪得哂香港男仔!! 查實不少香港女仔個個都幾現實下,睇錢睇得幾緊要,無車都要有樓,無樓都要禮金夠多,結左婚先可以做愛,結完婚又不想生bb,要事業成功,想遲婚,香港的女人很獨立,性格很堅強,她們不需要愛情,她們可以自己賺錢,她們可以自己找快樂,而香港男 ...
其實系現實中唔一定要有錢結埋婚先可以上床,關鍵系你識唔識溝女,睇下上幾日果個硬漢兄弟同紅豆妹,只要識哄女,一樣可以屌9佢

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-5-15 10:50 AM 發表
無業男苦追女神多年無果涉恐嚇兼強姦 事主因姦成孕需人工流產

【新增動新聞】
綽號「吉利仔」的無業男子,涉苦苦追求一名女子不果,憤而透過微信(WeChat)恐嚇她,若不回應便「死全家」,又揚言:「冇女咁對我嘅!」女子擔心家人安全,被迫於去年元旦赴約,卻疑於賓館內遭對方強行扯掉內褲,要求性交,又自言「跟荃灣傻福」;同場吉利仔的友人則邊看色情影片邊手淫,並威脅女子謂:「一係畀吉利仔搞,一係吉利仔 ...
窮心未盡色心又起, 切J係唯一解決方法

重判

畜生

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-5-15 10:50 AM 發表
無業男苦追女神多年無果涉恐嚇兼強姦 事主因姦成孕需人工流產

【新增動新聞】
綽號「吉利仔」的無業男子,涉苦苦追求一名女子不果,憤而透過微信(WeChat)恐嚇她,若不回應便「死全家」,又揚言:「冇女咁對我嘅!」女子擔心家人安全,被迫於去年元旦赴約,卻疑於賓館內遭對方強行扯掉內褲,要求性交,又自言「跟荃灣傻福」;同場吉利仔的友人則邊看色情影片邊手淫,並威脅女子謂:「一係畀吉利仔 ...
厘D事咪高尚香港人眼中,只會享大陸先發生嘅事囉!

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2019-5-15 12:24 PM 發表

咁即係世界不存在強姦?
你會唔會問下呢位師兄係味青頭仔

其實係咪笑話黎?

點解吉利仔淨係搞一鑊就算?

佢大佬比佢影衰曬
用社團名義去姦人