• 瀏覽: 36,970
  • 回覆: 391
+11
個貿易戰由上年3月打到宜家,你搞ZTE/拉華為公主/單方面再加關稅/日日唱大陸同華為系間諜通賊/等等,中央都十分克制無見推國內輿論,睇怕今次中央真系同傻總統你玩命,好戲應該在後頭。

另一度都有呢個POST 不過睇睇四樓屍啤仔點講

https://news.discuss.com.hk/view ... 218679#pid499344397

城邦D旺才屎Q哂咩......仲唔出黎幫凸腫桶吶喊助威

引用:
原帖由 starr 於 2019-5-15 07:46 發表

可能係CIA
Chinese idiot ashole?

今次支持雜種

引用:
原帖由 starr 於 2019-5-15 07:46 AM 發表

可能係CIA
香土大把呢D柒碌,一早black左!

引用:
原帖由 bitebite 於 2019-5-15 07:16 AM 發表

are you Chinese?
肯定唔係,佢應該係英國香港人

向北韓學習!

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-15 07:10 發表
對手係科技第一丶全球頂尖大學數量第一丶電影滲透率第一嘅世上唯一超級強國,終共不自量力,cheap過閪學人擺款
如果係咁勁?就唔洗日日出文又自言自語咁乞求叫快的簽啦!快的簽啦!

型喎

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-15 07:10 AM 發表
對手係科技第一丶全球頂尖大學數量第一丶電影滲透率第一嘅世上唯一超級強國,終共不自量力,cheap過閪學人擺款
世上唯一超級強國, 俾cheap過閪嘅中共擺款又冇符. 真係比cheap過閪更cheap.

重有你祖國連脫歐都怕到瀨晒尿. 直頭cheap過比cheap過閪更cheap!

Tell Trump FUCK off.  中國加油!

昨晚陶傑撚同佢啲樓囉係商業電台嘲笑中國嘅對策
佢話中國搞得掂佢會劈個頭落嚟
睇吓佢係咪自製斷頭台 學下今日德國人用十字弓自殺

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-5-15 07:10 AM 發表
金融海嘯前仲係,而家等崩潰……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]