• 瀏覽: 49,494
  • 回覆: 379
  • 追帖: 2
+15
又出口術,好悶

引用:
原帖由 Michael007189 於 2019-5-15 05:58 AM 發表
死破產顛狗自動自覺落台啦!
佢而家落台一定比人之後斬。

淆哂底

一啖糖一啖屎 金毛 做人做著你都算折墮

浸浸真係仆街無賴面皮夠厚

收聲啦柒頭 都未見過一個國家元首日L日喺度講野

引用:
原帖由 阿努阿圖阿圖 於 2019-5-15 01:16 AM 發表
美國總統特朗普周二(14日)表示,中美貿易談判並沒有破裂,並形容目前這兩個全球最大經濟體的貿易戰為「小爭吵」,並強調美國

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190515/photo/bkn-20190515000136701-0515_00972_001_01b.jpg?20190515005308

特朗普形容中美貿戰是「小爭吵」強調談判未破裂

美國總統特朗 ...
小朋友爭吵,唔怪之得佢思想同言行都咁小朋友

China is the best

附件

1.jpg(122.89 KB)

2.jpg(14.66 KB)

3.jpeg(42.22 KB)

4.png(223.57 KB)

6.jpg(48.51 KB)

5.gif(70.86 KB)

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-5-15 02:44 AM 發表
中國政府如果未做好準備唔可能咁狼死臨時改協議,如果改左咁就等習總慢慢同你玩。
咁就真係要食住花生睇戲喇

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2019-5-15 08:45 AM 發表

其實佢地有無證監會?睇下佢同背後人士有無參與搵錢!
有冇發覺幫佢做野冇咩好下場,唔係被炒就入去坐,佢自己就好地地不停咁發噏風

引用:
原帖由 阿努阿圖阿圖 於 2019-5-15 01:16 發表
美國總統特朗普周二(14日)表示,中美貿易談判並沒有破裂,並形容目前這兩個全球最大經濟體的貿易戰為「小爭吵」,並強調美國

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190515/photo/bkn-20190515000136701-0515_00972_001_01b.jpg?20190515005308

特朗普形容中美貿戰是「小爭吵」強調談判未破裂

美國總統特朗 ...
可唔可以叫佢收下把死人口呀!千篇一律,聽到都煩!

呢條9吹扑街腫桶,為咗個位同錢都做得幾盡下,但相信佢做人都好撚慘情,睇佢上電視滿眼紅筋,夜晚唔慌瞓得好,柒頭皮你一把年紀,錢帶唔到上天堂嘅,個老婆等緊你呢一日,離地獄不遠了!

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-5-15 09:46 AM 發表

當知道美國隊長都係弱智嘅時候,你就唔難理解特朗普都係傻!
又一例證。🤣🤣🤣

漆普應該是潑婦罵街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]