• 瀏覽: 1,423
  • 回覆: 11
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-14 07:06 PM 發表
貿易戰沒有贏家,只有輸家

共產黨一輸,就係亡黨亡國

但係我有個要求拜託共產黨。。。

就係要求佢地滅亡時將佢地繁殖出來嘅所有中華人民共和國人帶走,響地球消失,
用乜野方式都冇所謂,D中華人民共和國人自己亦唔會介意。
大家都知道,冇左共產黨,D中華人民共和國人一定唔願意生存落去。 ...
即係帶埋你父母全家走

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-14 07:09 PM 發表

我全家都好幸福,冇做過中華人民共和國人!
問下你老豆邊到鄉下先啦!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-14 19:06 發表
貿易戰沒有贏家,只有輸家

共產黨一輸,就係亡黨亡國

但係我有個要求拜託共產黨。。。

就係要求佢地滅亡時將佢地繁殖出來嘅所有中華人民共和國人帶走,響地球消失,
用乜野方式都冇所謂,D中華人民共和國人自己亦唔會介意。
大家都知道,冇左共產黨,D中華人民共和國人一定唔願意生存落去。 ...
美國咁強大係咪嚇到你瀨屎瀨尿,贊成你一齊投降美國

同意

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 00:23 發表
亡國時帶走所有中華人民共和國人係共產黨嘅責任,唔好拖美帝落水
係你投降美帝, 嚇到瀨屎瀨尿,有本事上大陸趕人走囉,喺呢度打嘴炮有屁用,呢種人最令人睇唔起,冇膽匪類

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 21:46 發表
香港人不必 投降美帝,勾結便可以。
有本事上大陸趕人走囉,喺呢度打嘴炮有屁用,呢種人最令人睇唔起,冇膽匪類

美帝一話取消香港法,就嚇到瀨屎瀨尿,人哋當你奴隸咋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]