• 瀏覽: 10,732
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 dtw 於 2019-5-14 02:23 PM 發表
Morgan 就唔愛國喇!We are winning 嘛!
猶太家族係愛都係以色列

引用:
原帖由 SAM1628 於 2019-5-14 04:54 PM 發表

Tariffs are good for us, very bad for PRC.
尼D濕9分析員,人工又高,個point又弱。
應該指出,老尾仲要同歐盟、架仔傾關稅,佢哋都睇著發展,所以老尾一定企硬(最少一段時間),還有老特要業績建立威望!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-14 02:23 PM 發表
美國經濟會陷入衰退
MAKE AMERICA GREAT DEPRESSION AGAIN...

引用:
原帖由 dtw 於 2019-5-14 02:23 PM 發表
Morgan 就唔愛國喇!We are winning 嘛!
作為銀行,佢有好多放貸,如果企業無錢還會PK的,愛各也要有命在😂😂

這個哈麻批一天天在搞什么幺蛾子??

也不知道咋被選成總統的~

引用:
呢間大摩一定係大陸人假扮既

摩根士丹利...

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-5-14 03:29 PM 發表

大摩 認為 美商 根本不可能不進口中國商品! 中國廠商 為了不知半年定一年既貿易戰 搬離中國?
香港廠商會為不知半年定一年嘅貿易戰,帶埋仔女去輪姦大國設廠?

美國咁偉大, 驚乜野衰退吖...侵侵一定會話:無有怕! 

恐怕啫,唔一定會既,放心啦,否則呀特總統就唔會咁講野啦!
不過即使會,呀特總統就會出其他口術去解畫架啦!

搬一定會搬, 但不可能全部搬, 沒有一個國家有甘多勞動力.......

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-5-14 03:29 PM 發表

大摩 認為 美商 根本不可能不進口中國商品! 中國廠商 為了不知半年定一年既貿易戰 搬離中國?
唔洗搬,無錢賺咪結業羅

柒兩舖:「What the motherfucker!美國衰退?魔根屎丹利妖言惑眾,即刻查辦係咪收咗中國錢!」

老侵即係吊銷摩根ibank牌照 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]