• 瀏覽: 21,851
  • 回覆: 184
+2
(法新社華盛頓13日電) 據今天發布文件指 出,針對美國總統川普揚言另對3000億美元中國貨加徵 關稅的提議,美方將在6月17日舉辦公聽會。然而川普 今天也說,尚未決定是否真要全面對中國貨加徵關稅。 公聽會是川普升高對中國貿易戰攻勢 的一環。若是真的對其餘3000億美元中國輸美商品加徵 關稅,等於是所有中國銷往美國商品都會受到懲罰性關 稅打擊。  ...

又未決定

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/川普-我還沒決定全面對中國貨加徵關稅-023503880.html

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-5-14 01:21 PM 發表
(法新社華盛頓13日電) 據今天發布文件指 出,針對美國總統川普揚言另對3000億美元中國貨加徵 關稅的提議,美方將在6月17日舉辦公聽會。然而川普 今天也說,尚未決定是否真要全面對中國貨加徵關稅。 公聽會是川普升高對中國貿易戰攻勢 的一環。若是真的對其餘3000億美元中國輸美商品加徵 關稅,等於是所有中國銷往美國商品都會受到懲罰性關 稅打擊。  ...

又未決定

新聞來源連結:
ht ...
過左美國人接唔接受捱貴貨同埋受打擊0既企業個關先再講其他啦
呢單未完,過多一排睇下係咪可以再口罕罕講下一單
依家等睇戲

一早知你玩嘢啦

我幫你決定, 下個月開打啦...咪鳩縮快能D唔該

又出口術。
可能道指再跌一、二千點,傻侵又會話習主席打電話、寫信畀我,求我再談判;為咗同中國保持良好關係,傻侵決定順應要求,派人去北京談判。

任期完前, 場外有咁多搵咁多...

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-5-14 01:21 PM 發表

又未決定

新聞來源連結:
ht ...
頂你! 唔好玩野喎!
全世界都沽爆咗期指道指, 就係等你一句!
你依家話唔加點得?

嘩⋯⋯你咁樣,班「仇中反中膠」又要失禁啦。
引用:

又未決定

新聞來源連結:
ht ...

人哋「餚底」遮
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-5-14 01:36 PM 發表

頂你! 唔好玩野喎!
全世界都沽爆咗期指道指, 就係等你一句!
你依家話唔加點得?

妓者話:侵侵你瀨左屎

侵侵每日表演今日的我打倒昨日的我,累不累

侵侵反覆冇常,都費 L 事理佢講乜

你唔悶我都悶,加啦柒頭

引用:
原帖由 laws168 於 2019-5-14 03:04 PM 發表
侵侵每日表演今日的我打倒昨日的我,累不累
有錢賺,唔會累...
尋日趁低吸納,今日講未決定,
沽晒貨,買跌市時,就會話中國慘過DD,美國將毛衣戰升級....

我國人民已凖備食草
即管放馬過來

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]