• 瀏覽: 3,673
  • 回覆: 16

未來香港特首。

李惠琼

未來香港領導人要通過政治審查

實在大難通過

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-14 01:28 PM 發表
快D上北京做G,服務京佬
很悲哀, 香港有能之人都被毒媒妖化, 最可恨是有人不去分柝, 也不求証就任由毒媒洗腦, 逢政必反, 深信不反的人就是走狗? 就是G?
難怪你們沒有盼望了, 活該

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-14 12:51 PM 發表
中共走9
董伯的8萬5你有支持嗎?
CY為了多建公屋而收棕地和發展郊野公園你有支持嗎?
CY推辣招壓抑樓價你有支持嗎?
林鄭話要填海你有支持嗎?
定係,你只顧追隨毒媒和犯棍一起醜化政府想改善民生的施政呢?
然後就大大聲話華人統治好唔掂, 寧願做西狗年年進貢英女王就開心了

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-5-14 09:39 PM 發表
未來香港領導人要通過政治審查

實在大難通過
港督都不由香港人去選出來, 也是由英國上議院通過政治審查才委任的, 所以就來了個陰毒肥彭, 臨走前設下洗腦工程, 佔領了傳媒, 司法界和教界了的主要山頭, 令香港的一國二制行得舉步維艱。

引用:
原帖由 Mr.T8 於 2019-5-14 11:42 AM 發表

未來香港特首。
中國香港突搜應由中國人做

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-15 11:04 AM 發表

港督都不由香港人去選出來, 也是由英國上議院通過政治審查才委任的, 所以就來了個陰毒肥彭, 臨走前設下洗腦工程, 佔領了傳媒, 司法界和教界了的主要山頭, 令香港的一國二制行得舉步維艱。 ...
現在大陸的政治審查一定比97前的審查更加難通過

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-5-15 01:15 PM 發表

現在大陸的政治審查一定比97前的審查更加難通過
當然了, 十三億人民的福祉唔講得笑

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-14 12:51 發表
中共走9
林鄭月娥丶曾蔭權呢啲殖民地訓練出來的狗奴才又唔見你支持?

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-14 01:28 PM 發表
快D上北京做G,服務京佬
民陣歪理充斥, 邪惡勢力誓要借暴民之手推翻華人政府, 好明顯係要引入八國聯軍攻打自己國家, 並且奪其權, 謀其位, 吞其寶, 飲其血.......
就以7.1那天有計劃有組織地破壞立法會, 暴徒帶定有毒煙霧彈和通渠水, 金主手影係要見血收場, 但政府仁德 不忍警隊死傷枕藉, 唯有撤退, 香港才可避過一場浩劫, 否則這翻版六四變成今後年年回歸日的屠城聲討日.......
可見外國勢力的陰險毒辣程度令人咋舌

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-7-5 10:24 AM 發表

民陣歪理充斥, 邪惡勢力誓要借暴民之手推翻華人政府, 好明顯係要引入八國聯軍攻打自己國家, 並且奪其權, 謀其位, 吞其寶, 飲其血.......
就以7.1那天有計劃有組織地破壞立法會, 暴徒帶定有毒煙霧彈和通渠水, 金主手影係要見血收場, 但政府仁德 不忍警隊死傷枕藉, 唯有撤退, 香港才可避過一場浩劫, 否則這翻版六四變成今後年年回歸日的屠城聲討日.......
可見外國勢力的陰險毒 ...
高見👍😁

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-15 11:00 AM 發表

董伯的8萬5你有支持嗎?
CY為了多建公屋而收棕地和發展郊野公園你有支持嗎?
CY推辣招壓抑樓價你有支持嗎?
林鄭話要填海你有支持嗎?
定係,你只顧追隨毒媒和犯棍一起醜化政府想改善民生的施政呢?
然後就大大聲話華人統治好唔掂, 寧願做西狗年年進貢英女王就開心了 ...
講得好!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]