• 瀏覽: 4,590
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-14 10:16 AM 發表
本港住屋問題嚴重,有公屋男近日在網上發貼求助,稱原本與居住私樓的女友計劃好,婚後搬出去住私樓,豈料女友意外懷孕,奉子成婚,花費不少積蓄,遂搬入公屋與男家同住,惟妻子抱怨公屋殘舊,稱想回娘家暫住。 該名

...
同意
上一起有港女也大呷嫁了公屋男要與家公家婆一起4P

香港實在太多「無能力用」嘅人
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-5-14 10:16 AM 發表
本港住屋問題嚴重,有公屋男近日在網上發貼求助,稱原本與居住私樓的女友計劃好,婚後搬出去住私樓,豈料女友意外懷孕,奉子成婚,花費不少積蓄,遂搬入公屋與男家同住,惟妻子抱怨公屋殘舊,稱想回娘家暫住。 該名

...

料理咩野務蠢港女,俾父母養在温室就唔知自己要真正要咩,以為求其攪男女關係就有父母孭

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-5-14 11:50 AM 發表
料理咩野務蠢港女,俾父母養在温室就唔知自己要真正要咩,以為求其攪男女關係就有父母孭

上一起有文章說港女以為一嫁人后立馬會有一萬尺豪宅
還有私人飛機遊艇等等

結局又係因不滿現實境況,又要失預算多咗個小朋友,夢境幻㓕離婚

懷孕係唔會有意外,唔想有就避,中出得咁爽。

引用:

https://topick.hket.com/res/v3/image/content/2345000/2348824/house_exmobile_20190513_S_1024.png

...
利害呀,香討 9up 貼都變成新聞

又係媽寶男。
點解要匿0係媽媽懷中娶老婆呢。

呢篇作文克意說溫室港女。
但係我覺得娶老婆都要匿0係媽媽間供屋既媽寶有問題D WO

引用:
原帖由 montejo 於 2019-5-14 12:07 PM 發表

利害呀,香討 9up 貼都變成新聞
同意
毒果最喜歡用這些網上貼文來當新聞

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-14 11:34 AM 發表
香港實在太多「無能力用」嘅人

你隻五毛畜,吊你老母,走黎跌吉搞分化,死返大陸去啦,賤種!

其實結咗婚準備生仔公屋唔夠住要搬走點解會係新聞?

引用:

...
咁咪搬咯,有乜新聞價值呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]