• 瀏覽: 3,131
  • 回覆: 37
應該支持美國佬加到200%,等佢經濟崩潰。點解國務院會抗議呢?中國果然漢奸多

東京,大雪!
All tips are given in good faith without guarantee of accuracy!
既然加稅如此美妙,為甚川普唔加到200%呢?

我也支持川普加到1000%,可惜川普不夠膽量。

王岐山未種夠草俾中國人食

中國邏輯我地唔會明。

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-5-14 06:01 AM 發表
中國邏輯我地唔會明。
睇得毒果多,智商一定有問題!

引用:
原帖由 賓架 於 2019-5-14 12:07 AM 發表
應該支持美國佬加到200%,等佢經濟崩潰。點解國務院會抗議呢?中國果然漢奸多
如果中國唔回應對手點知?當中國回應後對手沒能力加到200%,咁邊個真強邊個吹噓………😈😈

引用:
原帖由 星風月霧 於 2019-5-14 01:09 AM 發表
既然加稅如此美妙,為甚川普唔加到200%呢?
你的論點很夠力,所以其實兩邊都係打飛機,身為香港人,眼界應該高少少,始終是國際都會,應該要有國際視野。無理由同大陸居民一樣盲射。

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-5-14 01:12 AM 發表
我也支持川普加到1000%,可惜川普不夠膽量。
其實佢都好痛苦

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-14 06:23 AM 發表

睇得毒果多,智商一定有問題!
理性討論,不要攻擊,愈辯愈明

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-5-14 07:58 AM 發表

如果中國唔回應對手點知?當中國回應後對手沒能力加到200%,咁邊個真強邊個吹噓………😈😈
似賭枱上玩沙蟹

引用:
原帖由 賓架 於 2019-5-14 09:41 AM 發表

似賭枱上玩沙蟹
傾/協商/談判就是這碼子事😆😆

引用:
原帖由 賓架 於 2019-5-14 12:07 AM 發表
你IQ有問題,美國佬加中國關稅,貨品成本高,入口商就去其他國家進口,中國出口到美國貨品就會減少,廠商就會到其他國家生產,中國人就業機會便減少

中國就係你這些白痴漢奸多

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2019-5-23 10:15 PM 發表

你IQ有問題,美國佬加中國關稅,貨品成本高,入口商就去其他國家進口,中國出口到美國貨品就會減少,廠商就會到其他國家生產,中國人就業機會便減少

中國就係你這些白痴漢奸多 ...
哦,最緊要你感覺良好

引用:
原帖由 賓架 於 2019-5-14 09:39 AM 發表

其實佢都好痛苦
有時我地反對自殺,只是出於人道,內心很希望老美早點死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]