• 瀏覽: 14,909
  • 回覆: 426
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-5-14 12:31 PM 發表

回歸以來大陸引渡犯人去香港兩百幾個,香港引渡去大陸係零,咪就因為唔可以違反逃犯條例條法,所以需要修訂。

只係因為大6通街罪犯
香港冇罪犯是但交條道友俾佢呀?
李家超話有一次性交人安排你聽唔到?

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-5-14 01:28 PM 發表

民主就是人民去判,不是嗎?
別膠

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-5-13 11:28 AM 發表

哦,香港修例俾特首啟動引渡都可以打官司打到終審庭,有乜問題?
笑死!d所謂「證據」係大陸公安俾既,話乜都得,香港法院點分真假呀

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-14 01:41 PM 發表

笑死!d所謂「證據」係大陸公安俾既,話乜都得,香港法院點分真假呀
你話假咪唔引渡囉,你以為香港法官流架?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-5-14 01:41 PM 發表

別膠
吓???民主的核心價值係膠??

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-14 01:41 PM 發表

唔係呀,林榮基釘王健黃保安d證據係自己比架。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-5-14 01:40 PM 發表

只係因為大6通街罪犯
香港冇罪犯是但交條道友俾佢呀?
李家超話有一次性交人安排你聽唔到?
一次性交 人安排係乜野黎?

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-5-14 01:43 PM 發表

你話假咪唔引渡囉,你以為香港法官流架?
係大陸公安俾d「證據」流啫,香港法官點check 呢?你解釋一下啦

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-5-14 01:46 PM 發表

唔係呀,林榮基釘王健黃保安d證據係自己比架。
係香港,所以咪有得check 囉!

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-14 01:46 PM 發表

係大陸公安俾d「證據」流啫,香港法官點check 呢?你解釋一下啦
有冇睇過你老美俾加拿大份要求引渡孟小姐份司法文件? 冇樣堅料,點證明真假? 

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-14 01:47 PM 發表

係香港,所以咪有得check 囉!
查左呢咩?結果點呀?

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-5-13 11:45 AM 發表

你攪清楚未?香港有權審件案咩!
理論上可以告中央,可以上訴,但結果會係點?
上面法治係點,你內心係知嘅。做人唔好講咁多違心說話。

你講得啱,做人真係唔好講咁多違心說話,真係好易自己踢爆自己㗎!

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-5-14 01:44 PM 發表

吓???民主的核心價值係膠??
講你
別派膠

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-5-14 01:46 PM 發表

一次性交 人安排係乜野黎?
保安局局長李家超講的
佢可以一次性交
但怕對方知道較腳,咁即使佢好想交都冇得交

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-5-13 12:17 PM 發表

(World Justice Project)公布最新的全球法治指數,並顯示出全球法治水準持續下降的趨勢,在126個國家之中,丹麥獲得第一名,而中國則排在後段班的82名。 ...

又話排名唔係要嚟用嘅?咁你又用?真係唔係好明????????

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]