• 瀏覽: 2,018
  • 回覆: 39
新聞來源連結:
功夫茶:垃圾議會鬧劇多 逃犯修例拖又拖 http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/commentary/20190512/bkn-20190512000351901-0512_00832_001.html 更多勁爆猛料,請下載《東網》APP: http://bit.ly/2w9ebqD

直接二讀

早日取締垃圾儀會制度,   實行我國人民代表大會制度.

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-12 07:26 PM 發表
早日取締垃圾儀會制度,   實行我國人民代表大會制度.
太慢……
不如直接返回帝制,一人話事,攑手機器都不要。

零個黃黑犯民!

玩多廿幾年啦! 

反正有呢個垃圾會, 都係做唔到嘢. 
50年不變後廢咗佢, 中央集權制, 就唔會再有咁多呢類鬧劇.
香港人到時仲敢唔敢大聲反對呢樣個樣? 唔敢. 
廢咗香港都仲得.

新加波就是, 所以發展比香港快  .
引用:
原帖由 ff2456 於 2019-5-12 07:32 PM 發表

太慢……
不如直接返回帝制,一人話事,攑手機器都不要。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-12 07:35 PM 發表

x2 香港被飯民攬炒死

現界犯民狗全部Black List,以後就天下太平了

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-12 07:35 PM 發表

快非常多

上海, 新加波  5年後一定拋離香港
深圳8年後拋離香港

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-5-12 07:34 PM 發表
玩多廿幾年啦!

反正有呢個垃圾會, 都係做唔到嘢.
50年不變後廢咗佢, 中央集權制, 就唔會再有咁多呢類鬧劇.
香港人到時仲敢唔敢大聲反對呢樣個樣? 唔敢.
廢咗香港都仲得. ...
香港直頭行一國一制, 所有犯民&佔中L 拉晒入獄終身不放!

成日係度做 show , 市民已經頂佢地唔順了

我提名老蕭做主席,
學識智慧超過晒幾十個....

贊成立即取消功能組別

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]