• 瀏覽: 16,718
  • 回覆: 287
  • 追帖: 1
泛民話:衹要有足夠議員數量,就能夠開會,無需任何部門和個人安排,任何阻礙議員開會的行為都係違法

泛民又話:建制派會議未得到泛民同意,我地要阻止距地開會。

泛民話:我地開會噶時候建制派不要來破壞會議。

泛民又話:建制派開會噶時候我地一定要去破壞會議。

我有D亂,麻煩大家幫我整理一下思路

扮民主派係大哥講話你要聽
大哥做就得,草民做就唔得

即係玩曬

扮民手上有幾多把尺,你知嗎?

引用:
原帖由 明日進擊的馬 於 2019-5-12 09:38 AM 發表
泛民話:衹要有足夠議員數量,就能夠開會,無需任何部門和個人安排,任何阻礙議員開會的行為都係違法

我有D亂,麻煩大家幫我整理一下思路 ...
唔使理佢架。
秘書,保安,音響,燈光,冷氣水電,掃地清潔,連部飲水機都係我建制嘅人。
我們是嚴守中立,絕對公平的。

精神分裂,輸打贏要,
公係佢贏,字係你輸!

引用:
原帖由 明日進擊的馬 於 2019-5-12 09:38 AM 發表

ching果然利害,係咁亂的泛民思維下都可以整理到他們所說過的野,勁。
至於佢地係想點,不用分析吧!佢地係土王帝,其他人在佢地眼中都係賤民,無佢地批准,其他人講乜都係錯。

呢啲強盜嘅邏輯,完全師從佢地主子,冇咩好解!

我只係見到當年台灣民進狗竟然借屍還魂,成功奪咗香港泛民議員嘅舍,大鬧議事廳!

只不過,香港唔係台灣,特區政府更加唔係國民黨,當年民進狗憑全武行可以响台灣成功奪權,但對住特區政府,除咗完美示範咩叫做賤之外,都唔知可以做到啲乜!

走狗唔聽話,只要搵狗主找數,就得啦!

其實犯民個中指就得一個

一切以犯民自己嘅利益為依歸

引用:

泛民雖然吾係只得一個政黨。但可作為一個反對派嘅聯合黨去睇佢地。佢地嘅理念同中國一樣,就係要一黨專政。

引用:
原帖由 啱啱好 於 2019-5-12 10:15 AM 發表
其實犯民個中指就得一個

一切以犯民自己嘅利益為依歸
所以對住泛民,我地只會揸住中指做人!

泛民話我做就合法,你做就唔啱我要嚟搞你,相反你嚟搞我就唔啱

雙重標準,唯我[泛民]獨尊。 獨裁過共產黨!

引用:

犯民意思係公係我羸字係你輸!!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]