• 瀏覽: 12,063
  • 回覆: 122
+6
今日(12日)凌晨2時許,屯門友愛邨停車場對開發生警員開槍事件,消息指,警方在上址追截一輛黑色平治房車時,司機開車企圖撞

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190512/bkn-20190512030152234-0512_00822_001.html今日(12日)凌晨2時許 ,屯門友愛邨停車場對開發生警員開槍事件,消息指,警方在上址追截一輛黑色平治房車時,司機開車企圖撞向警員,混亂中,警員喝止無效,一名警署警長拔出佩槍向平治房車連開3槍,司機左手中彈受傷,送院救治。大批警員正封鎖現場調查

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-5-12 03:53 AM 發表
今日(12日)凌晨2時許,屯門友愛邨停車場對開發生警員開槍事件,消息指,警方在上址追截一輛黑色平治房車時,司機開車企圖撞

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0512_00822_001.html今日(12日)凌晨2時許 ,屯門友愛邨停車場對開發生警員開槍事件,消息指,警方在上址追截 ...
此帖:
華人警  開叄槍  黑平治  轟
鄰帖:
華人女  叄黑匪  盜劫搶  姦

有冇人知以上有冇咩玄機?

勁過拍戲

漂亮~

呢位咩咋,禮拜二去立法院,同我開幾槍,唔該~

提示: 違規內容已被屏蔽
Well Done

香港已追得上美國的先進了

警長可能最近睇得鐵探多

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-12 05:32 AM 發表

仲咩唔射美國狗?你就黎連屎都冇得食
屎呢家野我就梗唔食啦!留番比你慢慢享受~

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-12 04:56 AM 發表
動不動就開槍,宜家猩港警察係咪咁怕死?
你試過? 未試過你又知自己唔怕死?
更可況每個人做法唔同, 現在就可以話人錯?

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-12 04:56 AM 發表
動不動就開槍,宜家猩港警察係咪咁怕死?
私家車 勁過支槍

打唔中 差佬比私家車撞中 死硬

不過係真係撞佢 定阿蛇份口供寫成佢想撞佢 邊個知呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]