• 瀏覽: 28,902
  • 回覆: 396
  • 追帖: 2
+39
見到成班唔係人你地唔好搞哀香港啦!俾我地有D市民有安定日子過。這個世界有因果報應天在看。

畀緊身玩一輸
時間係中國嗰邊
石禮謙唔洗心急
大龍鳳好快完
到時一切就會回復正常

「泛民」又話阻議員開會要報警嘅、又話自己嘅先合法。
做乜嘢要去搗亂人哋嘅會議呀????
係咪心虛呀???
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-11 12:49 PM 發表
立法會民主派和建制派各自認可審議《逃犯條例》修例法案委員會今早開會,兩派分別定於同地點相差半小時開會,多名民主派議員徹夜留守二樓會議室1及2A,以搶佔登上主席位置的先機,立法會秘書處職員就把會議室外的座椅搬走,連水機、垃圾桶也移到其他較遠位置。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190511/720pix/155754850 ...

一早推左無限期押後咪無事。
他也不知點做嘢。二方面的人也有不對做得不好。

泛民開會雖然無直播支援
但其實佢哋嘅醜行依然有新聞直播

反中狗睇完會覺得自己真係先勝一仗?

建制派成67咁

泛民今次徹頭徹尾輸盡,暴戾無恥行為盡露於全港市民眼前!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-11 12:49 PM 發表
立法會民主派和建制派各自認可審議《逃犯條例》修例法案委員會今早開會,兩派分別定於同地點相差半小時開會,多名民主派議員徹夜留守二樓會議室1及2A,以搶佔登上主席位置的先機,立法會秘書處職員就把會議室外的座椅搬走,連水機、垃圾桶也移到其他較遠位置。...

https://static.appledaily.hk/ima ... 0511/720pix/1557548 ...
石禮謙從來都唔係主席,佢係主持會議。 而家主席提名人選係謝偉俊。話咗班智障反中9根本分唔到主席同主持,所以成日以為塗謹申做主持等於做左主席

議會抑或係武林大會

引用:
原帖由 sng850 於 2019-5-11 13:10 發表
泛民今次徹頭徹尾輸盡,暴戾無恥行為盡露於全港市民眼前!
為咗佢地個人利益,佢地懶理失大部份人心

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-5-11 01:07 PM 發表
與民為敵 全是美帝的黑名單,出國怕會被抓了 美帝下一攻勢是強攻香港
丫爺頭痕了
好L昂狗的說法。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]