• 瀏覽: 28,924
  • 回覆: 396
  • 追帖: 2
+39
呆灣式民主!有Q用咩?一敗塗地

Cut入面d電先

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-11 12:49 PM 發表
立法會民主派和建制派各自認可審議《逃犯條例》修例法案委員會今早開會,兩派分別定於同地點相差半小時開會,多名民主派議員徹夜留守二樓會議室1及2A,以搶佔登上主席位置的先機,立法會秘書處職員就把會議室外的座椅搬走,連水機、垃圾桶也移到其他較遠位置。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190511/720pix/1557548 ...
好多嬲豬市民有眼睇。唔洗你出黎顛倒是非

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-5-11 01:09 PM 發表
反中狗睇完會覺得自己真係先勝一仗?
呢啲廢柴標題一睇就知係毒果創作,唔需要睇內文

犯聞果堆垃圾耳猿志在搞破壞,人人都見到!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-11 12:49 PM 發表
立法會民主派和建制派各自認可審議《逃犯條例》修例法案委員會今早開會,兩派分別定於同地點相差半小時開會,多名民主派議員徹夜留守二樓會議室1及2A,以搶佔登上主席位置的先機,立法會秘書處職員就把會議室外的座椅搬走,連水機、垃圾桶也移到其他較遠位置。...

https://static.appledaily.hk/ima ... 0511/720pix/1557548 ...
兩個字:低能

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-11 12:59 PM 發表
「泛民」又話阻議員開會要報警嘅、又話自己嘅先合法。
做乜嘢要去搗亂人哋嘅會議呀????
係咪心虛呀???

泛淫唔搞事就失業😂😂

逃主席個會點先?係咪個個走晒去第個會度?

請問幾時有立法會議員選舉?

做戲啫

引用:
原帖由 dtw 於 2019-5-11 01:15 PM 發表
呆灣式民主!有Q用咩?一敗塗地
民進黨搞完十幾年可以上台執政,犯民呢世都係做乞兒

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-11 12:59 PM 發表
「泛民」又話阻議員開會要報警嘅、又話自己嘅先合法。
做乜嘢要去搗亂人哋嘅會議呀????
係咪心虛呀???

就係囉又話自己合法。但又要搞人哋。如果覺得人哋唔合法。噉又使乜搞人哋哩。搞到七國咁亂。噉都叫贏。食屎啦。

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-11 12:49 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190511/720pix/1557548 ...
犯民贏?唔只贏條街!直頭係贏咗成個會議廳!
佢哋霸咗成晚喇,瞓咗一晚,梗係佢哋贏喇!......

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-5-11 01:11 PM 發表

石禮謙從來都唔係主席,佢係主持會議。 而家主席提名人選係謝偉俊。話咗班智障反中9根本分唔該主席同主持,所以成日以為塗謹申做主持等於做左主席 ...
犯狗又話唔承認石乃謙主持主席選舉,條儍仔區落癲提名無良僱主白頭梁去人哋個會議參加主席選舉。在電視上仲見到許智瘋搶咪及抽石乃謙件衫。好暴力。

完全要D Q成班犯狗。

近期,胡塗偉的行為好似精神病爆發,死期不遠。一句話好正確,天要使牠滅亡,必先使牠瘋狂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]