• 瀏覽: 2,009
  • 回覆: 25
+5
陳維根本不是人
浪費我納稅人錢
陳生走把啦

犯民今朝表現合格,
尤以煩過西同豬西滴表現突出。

贊成呀!
大家跟足程序法律囉
咪以為泛民拜耶穌左膠大愛環保L
做咩都是合情合理合法
但佢哋唔喜歡的人
做返同佢哋一樣的事就是錯

何止阻止議員開會
根本影到係用暴力襲擊!

「泛民」議員真係惡過黑社會

「泛民」甘爛仔嘅行為都得,好心就做下民生嘢啦。
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-5-11 10:59 AM 發表
【不斷更新●果燃台live】多名議員受傷 李慧琼:阻議員開會屬違法將報警

9654419 9654420

立法會民主派和建制派各自認可審議《逃犯條例》修例法案委員會今早開會,兩派分別定於同地點相差半小時開會,多名民主派議員徹夜留守二樓會議室1及2A,以搶佔登上主席位置的先機,立法會秘書處職員就把會議室外的座椅搬走,連水機、垃圾桶也移到其他較遠位置。

相關新聞:【引渡惡法】王永平上街反惡法  ...

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-5-11 10:59 AM 發表
【不斷更新●果燃台live】多名議員受傷 李慧琼:阻議員開會屬違法將報警

9654419 9654420

立法會民主派和建制派各自認可審議《逃犯條例》修例法案委員會今早開會,兩派分別定於同地點相差半小時開會,多名民主派議員徹夜留守二樓會議室1及2A,以搶佔登上主席位置的先機,立法會秘書處職員就把會議室外的座椅搬走,連水機、垃圾桶也移到其他較遠位置。

相關新聞:【引渡惡法】王永平上街反惡法  ...
樓主你講得冇錯,拿走水機是安全,犯民飲水話肚痛就賴政府。

蘋果冇講范國威打人,冇講陳志全,朱凱迪涉嫌襲擊石禮謙,冇講區諾軒林卓廷叫囂推撞,係乜嘢垃圾報紙。

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-5-11 11:22 AM 發表
蘋果冇講范國威打人,冇講陳志全,朱凱迪涉嫌襲擊石禮謙,冇講區諾軒林卓廷叫囂推撞,係乜嘢垃圾報紙。
TBB 全程錄晒
將來可以做程堂証供

不論建制定泛民都係一班垃圾

引用:
原帖由 封得我幾多 於 2019-5-11 11:34 AM 發表
人地開緊會好地地,成班建制入去搗亂
即係建制唔合法!
京子攪到亞石議員啦!
人地老人家放過人啦!

如果石禮謙宣布下次會在深圳開,泛民點算?

犯民已完係立法會內的黑社會成員!

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-5-11 11:14 AM 發表
何止阻止議員開會
根本影到係用暴力襲擊!
Who 打 who?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]