• 瀏覽: 8,785
  • 回覆: 5
+4
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-10 10:08 AM 發表
中華人民共和國人都話

每一個中華人民共和國人都渴望被統一,被團結響共產黨漢奸政權嘅周圍,聼黨話,跟黨走 。。。下省五百字

我地香港人正好 憑著良知 站在 反對共產黨嘅最前綫

由此證明, 我地香港人根本冇可能係 中華人民共和國人 ...
你無得改變架!不怕想不到,只怕做不到
我地香港人正好憑著良知站在中華人民共和國共產黨嘅最前綫 ...
另一方面,基因決定你來自香港嘅中國人,不決定你成爲什麽反中國嘅人
由此證明,來自香港嘅中國人根本係中華人民共和國人

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 12:31 AM 發表
請你解釋一下何謂中國人先?
哦,請你解釋一下你既老豆老母係唔係中國人先?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 12:49 AM 發表
佢地出生時係中華民國人,之後係香港人,從來冇做過中華人民共和國人。

甘到你講下何謂中國人?
人類DNA序列已經存儲在資料庫中,對不同人種民族人群的基因組進行研究和比較。基因係遺傳的物質基礎,證據一目了然,基因決定你來自中國人

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-16 01:01 AM 發表

係兩舊石頭
「這個答案........令他人生變得更加精彩」

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 12:49 AM 發表
佢地出生時係中華民國人,之後係香港人,從來冇做過中華人民共和國人。

甘到你講下何謂中國人?
中華人民共和國是新中國、中華民國是前中國,簡稱都是中國
從來冇做過中華人民共和國人?唔認同唔重要,第一,請尋求咨詢你小學老師,第二,請睇下自己張身分證背面竟然係中華人民共和國

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-5-16 01:10 AM 發表
如果係大陸人,請睇下自己張身分證背面有乜嘢
search :
大陸人的身分證背面

如果係香港人,請睇下自己張身分證背面有乜嘢:smile_46 ...
請睇下自己張身分證背面有乜嘢........有中華人民共和國香港特別行政區

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]