• 瀏覽: 8,779
  • 回覆: 118
+4
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-10 10:08 AM 發表
中華人民共和國人都話

每一個中華人民共和國人都渴望被統一,被團結響共產黨漢奸政權嘅周圍,聼黨話,跟黨走 。。。下省五百字

我地香港人正好 憑著良知 站在 反對共產黨嘅最前綫

由此證明, 我地香港人根本冇可能係 中華人民共和國人 ...
I AM NOT A CHINESE 
I AM A.HONGKONGESE  .HA HA HA!!!
PROUD TO BE A HONGKONGESE !!
SHAME TO BE A.CHINESE!! A BAD ICON  !!

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-5-14 01:50 AM 發表

你唔想係一回事,事實上你的確係中華人民共和國人。

樓主就好似一個有性別認同障礙嘅男人噉,以為自己係女人,著曬女人衫,扮曬女人講嘢,但事實始終係個男人,其他人睇住個男人喺度扮女人,真係幾反胃。 ...
神回

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-10 10:08 AM 發表
中華人民共和國人都話

每一個中華人民共和國人都渴望被統一,被團結響共產黨漢奸政權嘅周圍,聼黨話,跟黨走 。。。下省五百字

由此證明, 我地香港人根本冇可能係 中華人民共和國人 ...
你可以討厭共黨,但不能不認是中國人!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-5-16 01:13 AM 發表

大陸人扮香港人, 未見過香港人身分證!

大陸人的身分證背面

香港人身分證:
香港入境事務處
https://www.immd.go ...
如果你真係擁有一張香港身份證,就應該知道背面logo有"中華人民共和國"既字眼啦。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-10 10:08 發表
中華人民共和國人都話

你快去起你老豆條屍出來鞭啦,死走狗,祖先都唔認,一個連根源都唔認既人,你做咩國人都只係賤種

好似未聽過有中華人民共和國人,只聽過中華人民共和國公民。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-16 01:45 AM 發表
香港人就係因爲冇自己所擁有嘅國家,所以先至要建國

如果唔係俾中華人民共和國侵略,香港早已建國
以香港嘅財力,邊度都可以設 領事館
吓?早己建國?幾時?97前?100年前?咪能玩啦!

引用:
中華人民共和國人都話

全個香討知你唔係中國人得未,野種吖嘛

引用:
中華人民共和國人都話

時間已經足夠證明左你唔係……人

你唔係中國人?唔通係西人麼? on9無極限,快D食藥啦

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-5-10 10:41 AM 發表
如果係香港人,請睇下自己張身分證背面有乜嘢
即係話香港人係被逼做中國人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]