• 瀏覽: 1,155
  • 回覆: 16
晚上約9時半許,中環干諾道中近大會堂對開,一輛衝鋒車疑意外跌出一盒催淚彈,尾隨一輛平治房車駛至,疑輾過催淚彈,催淚彈損毀冒出氣體。警方及消防接報到場調查,爆炸品處理課其後到場,現場一輛私家車協助調查。

平治女司機真係唔好彩...咁啱中彈...冒晒煙真係嚇餐死

新聞來源連結:
https://topick.hket.com/article/2346184

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-5-9 09:30 AM 發表
晚上約9時半許,中環干諾道中近大會堂對開,一輛衝鋒車疑意外跌出一盒催淚彈,尾隨一輛平治房車駛至,疑輾過催淚彈,催淚彈損毀冒出氣體。警方及消防接報到場調查,爆炸品處理課其後到場,現場一輛私家車協助調查。

...
支持警察立馬檢控司機不小心駕駛,破壞警察武器

你咁講就唔啱。
根據香討「車少」嘅講法,就算巴士咁大架,時速 100 公里,一樣可以話停就停。
所以大家應該深信係條平治女唔啱,同班卜街無好好咁管理好啲武器係無關嘅。
引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-5-9 09:39 AM 發表

咁能樣去管理啲武器?仲有無7啲

浪費,留番嚟星期六對付啲仆街

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-5-9 10:46 發表

對付咗啦,家陣咪俾人睇到啲X街做野有幾7囉
你講緊星期六發動佔領會議室果班?

架EU車沙展有排寫report   

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-5-9 11:06 發表

你要咁諗我唔阻你,反正正常人都睇得出我講緊邊啲X街囉
反正我唔明正常人點解要特登放大啲字同改變顏色,有力啲?

噉都得啊。

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-5-9 11:56 發表

但犯民佔畜少咗重要嘅一員⋯⋯弱智美國隊長!
仲有自稱主席嘅塗議員高呼:佔領會議室,開始啟動!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]