• 瀏覽: 44,216
  • 回覆: 406
+6
中國自己話咁強大點會咁失敗

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-8 01:03 PM 發表
如果傾唔掂我係留學就索性唔番直接留在美國申請政治庇護喇
想法太單純😅😅

D 井底化膿功蟲仔真係幼稚無知得可憐, 中國一早講左貿戰冇贏家啦, 咁都仲可以攞黎打飛機.

又如何?

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-8 01:17 PM 發表

咁又係劉生的老婆仔女應該在國內被豬雜脅持
天真也是 福氣😂😂

侵侵想干涉別國主權和金融政策
除了日本,冇乜正常國家會應承,何況是核武大國

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-8 01:16 PM 發表

美國的資訊是公開的, 記者都會係咁問談判的官員, 而佢地不能不答

反觀中共國內的傳媒生態係點呀? 全部新聞封鎖, 前日侵侵發雷霆隻字不提, 低調? 乜可以高調咩?
講多句都有機會被自殺喇下哇?

依家邊個急呀? 係唔急就等美國派官員去北京傾嘛, 點解反轉既? 咁簡單既交涉倫理都唔明?

即係老婆話要同你離婚, 你急, 於是去埃老婆架喇,
哦唔係, 於你的邏輯係應該 ...
其實重傾緊未落實, 野又未簽, 都唔知美國佬吹咩9

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-8 01:16 PM 發表

美國的資訊是公開的, 記者都會係咁問談判的官員, 而佢地不能不答

反觀中共國內的傳媒生態係點呀? 全部新聞封鎖, 前日侵侵發雷霆隻字不提, 低調? 乜可以高調咩?

依家邊個急呀? 係唔急就等美國派官員去北京傾嘛, 點解反轉既? 咁簡單既交涉倫理都唔明?

劉鶴一早plan咗行情
推特不是政府公文,不能作準。
P.S.加美墨一個月就deal咗,同中國傾,侵侵開口,不斷加時,邊個肉緊,好明顯。

引用:

美方談判團,上星期才去完中國

引用:

其實你唔清楚可以睇返之前d新聞,
睇下美國有冇派人去中國傾。

問題出了要殺人滅口嗎?題材有點問題

未過去傾就去傳媒爆料,邊個中國代表咁多口呀,還是老作

引用:

加美墨一個月就deal咗,呢啲就Art of deal喇

同中國傾咗成年同唔掂,Art 條毛。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]