• 瀏覽: 18,736
  • 回覆: 228
  • 追帖: 2
+3
見到咁多人驚修逃犯條例先知原來香港有咁多逃犯!
唔修好條例嘅話,香港人就終日被屈埋同蛇鼠一鍋。
啲變態殺人犯,啲包234奶始亂終棄嘅賤男係赴近隔離,
諗諗吓都幾驚!

都係嗰句,出嚟行,預咗要還。
下世唔好做逃犯啦!

好似當年icac乘立咁,幾好。

喺中國做生意邊有可能冇做過疏通送禮?到時咸豐年咁耐俾封利是都當行賄送上去審對商界根本全無保障!商界有乜得罪你呀林鄭?枉商界佔中嗰陣咁撐政府,而家林鄭根本就係過橋抽板!

引用:
原帖由 連續泛黃的腰部 於 2019-5-8 09:47 AM 發表
香港開始巳無法治
久已無法治~

泛黃做成的~

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2019-5-8 09:52 AM 發表
追朔是必須!可以將所有有份返回內地的港獨份子抽出!
港獨犬驚到抽筋,好快又來多次遊行

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-5-8 11:31 AM 發表
哩條例就係要就要章顯公義,保障香港安寧。奉公守法嘅人可需恐懼。所以必須通過。
非也。這修例其實相當影響投資氣氛,一般平民百姓或者跟你未必有關但對商家特別在大陸有廠而言就息息相關。
大陸政府同企業可以利用這個修例,威脅你配合佢地ge政策甚至乎要求你支持佢地係香港的活動。
進一步強化佢地市場的優勢同對香港的話語權。
冇修例,頂多係大陸冇左間廠,而家係涉及商家佬自己...
一旦修例,外資同港資好大可能不在視香港為基地,將會令中資進一步佔據本地市場,香港進一步同大陸融合。冇ge, 呢度大把人愛國,咪仲好,係咪?

引用:
原帖由 fowlerkkm 於 2019-5-8 10:24 AM 發表
歪理連篇,當全世界人都係傻,只有無知雜種狗才會盲撐
不能同意更多!!!!

引用:
原帖由 農場幼小的神 於 2019-5-8 10:07 AM 發表
唔應該修例,只處理這單案便足夠
咁下一單殺人案(如果發生了)唔處理?
好主意!!
咁殺香港人就去台灣殺,殺完返香港,重可以上港聞頭條認叻,無人拉得冇人審得,重可以去死者家屬面前打卡。
有幼小的神撐腰,點玩都得。

係共產黨眼中 個個都可以係逃犯 包括習總

追溯期去到100年啦

原則上~台灣可以要求引渡國共內戰時反國民政府的份子。

毛蓄怎睇?

不明白為何撤追溯力都冇可能,究竟有甚麼陰謀?

引用:
原帖由 fig822 於 2019-5-8 10:37 AM 發表

香港地宜家一塌糊塗, 所有以前優勝地方已沒落!
現屆正苦非常垃圾

我實在唔想交稅養班賣港賊及150!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]