• 瀏覽: 1,124
  • 回覆: 18
都未簽, 承諾???

加拿大+墨西哥之前簽晒協議, 傻侵咪照反口再傾

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-5-8 08:50 AM 發表

人哋係正式傾新協議
唔好撈埋講pls
美國唔反口, 點同加+墨傾新協議

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-5-8 08:48 AM 發表

咁赤共禁運咪得囉
又唔敢做 
只識學人打咀炮 
中國被人禁運的話,佢地食都無得食

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-8 08:29 AM 發表
都未簽, 承諾???

加拿大+墨西哥之前簽晒協議, 傻侵咪照反口再傾
支國簽左都可以唔認啦
侵侵識玩, 明知同支國簽條款冇用,
我係侵侵就傾就照傾,
傾完再屌柒支國徵多100%關稅android同微軟系統唔賣授權俾支國任何一間公司

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2019-5-8 08:58 AM 發表
支國簽左都可以唔認啦
侵侵識玩, 我係侵侵就傾就照傾,
傾完再屌柒支國徵多100%關稅
咁咪即加lor
不過星期4傾, 但出口術星期5先加就屎忽鬼d lor

關稅都玩左成年la........逆差創新高

1895年清廷派李鴻章到日本下関進行日清戰爭停戰談判,經過數論膠著會談後,李鴻章於下関被日本浪人小山豐太郎行刺,身受重傷,事後日方立即退讓,將要求賠款由三億兩白銀降至二億兩白銀,雙方即達成協議。

習帝可以照辦煮碗,借劉鶴人頭一用,劉鶴係華盛頓有咩三長兩短,美方必立即退讓,達成有利中方協議可期。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-5-8 10:20 AM 發表

係傾取代舊協議
你係都要撈埋講
之前簽9晒架........唔反口取代

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]