• 瀏覽: 3,365
  • 回覆: 62
+6
依家又唔叫黑警?

又要多得難民之父

南亞pk

爭女打架﹖有沒有放難民之父在眼內﹖

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-5-7 10:49 AM 發表
殺人放火,偷呃拐騙,姦淫擄掠,打家劫舍,欺凌弱小,走私販毒,恐佈襲擊,家庭暴力,非法藏械,印刷偽鈔,刑事毀壞。吸毒襲警,阻街擺賣,當街搶劫,圍毆港人,街頭毆鬥,偷竊波鞋,街頭斬人,搗亂地鐵,搗亂食肆,藏武器襲警拒捕,毆打的士司機,毀壞的士,街頭開片,霸佔公共燒烤場,街頭追斬。非法通街擺賣,售賣污糟食物,當街非禮女姓,殺害食環人員,開賭販毒,欺負華人司機,威嚇正在執法食環人員,非禮親女,雞姦親妹,刀 ...
多謝工黨

打打殺殺嗰D佢哋唔理,真金白銀買嘢就去喊打喊殺,本土派仲算係本土派咩?

邊個立法會議員話起禁閉營侵犯人權?

引用:
原帖由 kennyice 於 2019-5-7 10:38 AM 發表
爭女內訌街頭廝殺,南亞兵團將元朗變成罪惡城!前日擊壤路足球場發生南亞漢集體打鬥血案,警方反黑組昨日將案中三名南亞傷者拘捕,同時追捕其餘在逃兇徒。案件隨即引起居民極大回響,除指警方巡邏不力外,又埋怨稱:「真係覺得無王管,搞到元朗烏煙瘴氣!」又促請政府管好假難民,別讓他們禍害香港。有區議員擔心,假難民光天白日群毆,會傷及無辜市民,警方必須加強巡邏防患於未然,政府亦應加快甄別。
案發於前日下午三時許,兩 ...
咩女?

南亞性戰。

D警察都唔夠南亞打

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-5-7 12:52 PM 發表

差佬捉守法啲人就叻
係lor, 冇事就黑警

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2019-5-7 05:12 PM 發表
打打殺殺嗰D佢哋唔理,真金白銀買嘢就去喊打喊殺,本土派仲算係本土派咩?
寧贈南亞,不予家奴。

多L謝張蕉雄禍港殃民

引用:
原帖由 refugee 於 2019-5-7 05:22 PM 發表
居民應該聽南亞父話,唔好歧視佢地好喎

要求成日有巡警看住啲南亞即係歧視啦
應該解散平機會

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]