• 瀏覽: 1,088
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
兩個委員會同時開會,建制轉換會議室,你有你開我有我開,建制名正言順,所得結果,政府必然之接受。

建制同時派人到逃狗的聚會,進行騷擾,然後自己在另一會議室開會。

逃狗夠膽嚟搗亂,來一個趕一個。

政府只要執行建制的會議結果,一切自然解決,泛民大龍鳳只會變成儍仔

塗生可以自行宣佈解散所有委員會,咁建制個會就唔合法,跟著再自稱特首再自行進級國家副主席,再在全國代表缺席下無人反對成為國家主席。再宣佈香港正式統治全國改為香港泛民共和國。辦公室設於青山醫院內。

沒有泛民騷擾,15分鐘就可開完會,逃狗捉蟲

逃緊生想做港版……瓜依多?

引用:
原帖由 smart889 於 2019-5-7 07:34 AM 發表
兩個委員會同時開會,建制轉換會議室,你有你開我有我開,建制名正言順,所得結果,政府必然之接受。

不得人心的犯民派👎👎👎👎

引用:
原帖由 smart889 於 2019-5-7 07:34 AM 發表

不得人心的逃謹申👎👎👎

咁鍾意幫人起花名

逃狗又話到時要報警,建制又唔係同你一間會議室,我估逃狗班人一定去建制會議室搗亂,佢哋根本係唔想人討論條例,目的係攪禍所有嘢

政府只要執行建制的會議結果,一切自然解決,泛民大龍鳳只會變成儍仔

佔中又係號稱百九幾萬人,政府唔九理,咪又煙消雲散

引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-5-7 07:59 發表
塗生可以自行宣佈解散所有委員會,咁建制個會就唔合法,跟著再自稱特首再自行進級國家副主席,再在全國代表缺席下無人反對成為國家主席。再宣佈香港正式統治全國改為香港泛民共和國。辦公室設於青山醫院內。 ...
到時大量.......美國人道物資
由軍機空降香港,

引用:
原帖由 smart889 於 2019-5-7 07:34 發表

逃狗夠膽嚟搗亂,來一個趕一個

政府只要執行建制的會議結果,一切自然解決,泛民大龍鳳只會變成儍仔 ...

引用:

建制同時派人到逃狗的聚會,進行騷擾,然後自己在另一會議室開會。

政府只要執行建制的會議結果,一切自然解決,泛民大龍鳳只會變成儍仔 ...
泛民賤但擅長搗亂玩野!
建制廢而且被動天真!
香港嗟坨歲月,內耗不休,受害的一定是,只會是守法市民!
阿爺再坐視不理,只靠軟弱正苦和無能建制,怎能和泛民和它們金主鬥?

將犯民引渡,不得有誤

引用:
原帖由 pptinapp 於 2019-5-11 09:33 發表

泛民賤但擅長搗亂玩野!
建制廢而且被動天真!
香港嗟坨歲月,內耗不休,受害的一定是,只會是守法市民!
阿爺再坐視不理,只靠軟弱正苦和無能建制,怎能和泛民和它們金主鬥? ...
關鍵係警察取態

警察咁耐都無出聲表態泛民定建制

呢個情況,警察入場,向天開一槍,拉晒所有議員,成件事就結束

只係各方面都太廢