• 瀏覽: 8,436
  • 回覆: 111
+3
貿易談判,今日美國又發爛渣

其實,我地都唔使擔心中國

由一開始貿易談判中國就把美國當打太極的對手

談左十幾次,一 d成果都無

只系得浸浸或美方開口話快談好,而中國只會偶發性和應一兩次。

而美國或浸浸一定急過中國
因為未來不長時間要大選了
浸浸需要戰積,在選民中大量表現自己.

未來,中國都會溫火她同美國談,可能會進行好多次,但一定會保持底線。

美國再發爛渣的招數不多了

經濟上中國可能已做好跟美國練手時出現的陣痛準備。

爱情久了让人腻
爱情短短却像蜜
迷的时候无法自拔
醒的时候骂自己傻
老尾就是三急,又開始選腫桶,侵侵向中國玩手段結果把自己玩壞,把支持他的農民玩壞,自然發脾四

引用:
原帖由 古堡鋒 於 2019-5-6 07:24 PM 發表

未來,中國都會溫火她同美國談,可能會進行好多次,但一定會保持底線。

經濟上中國可能 ...
認同。

引用:
原帖由 古堡鋒 於 2019-5-6 07:24 PM 發表

經濟上中國可能 ...
而家美國要快,冇得拖咁點呢?

講個祕密比大家知,傻侵是祖國支針

樓主個標題話"有女分"!
女呢?

引用:

經濟上中國可能 ...
好明蜆亞爺洗緊云手,圓中有剛

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-5-6 08:23 PM 發表
世貿已經玩死中國!
世貿傳裁定中國未獲市場經濟地位
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28167098&page=1&pid=498899854#pid498899854
其實,世貿真系有一點慘,美國完全當佢唔系一回事,佢就像周天子一樣,世人尊重而沒實權,美國現在就領頭不賣帳給他。別說世貿,連聯合國,美國都不交會費,侵大大更想退會。

亂世阿,市場經濟地位還可以有多大法力?
東盟,TPP等等,真系群妖四起

引用:
原帖由 xyz_666 於 2019-5-6 09:23 PM 發表
樓主個標題話"有女分"!
女呢?
師兄,小弟打手指太大,打得快左,打錯左

中國人唔怕洋鬼子,畀啲骨氣唔好去美國傾,自己玩內銷,被人落面都仲要去就正契弟!

全力支持習習

侵侵:一係就亡黨,一係就亡國,自己揀。

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-5-7 01:35 AM 發表
中國人唔怕洋鬼子,畀啲骨氣唔好去美國傾,自己玩內銷,被人落面都仲要去就正契弟!
都話毒果轉貼員質素低,政治野你識條鐵,我地系有誠意談,樂於談判解決問題,破壞談判的是美方

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-5-7 01:38 AM 發表
侵侵:一係就亡黨,一係就亡國,自己揀。
侵侵還可以做幾耐? 時間到侵侵就要離座啦! 咩都可以再談過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]