註冊 登入

[國際新聞評論] 陸倘武統 美必撐台

炮嘴戰爭

回覆 引用 TOP

精選樓盤
撐台落海呀麻。

公民抗黃, 踼走漢奸!

回覆 引用 TOP

就憑你呆灣果啲鷄碎咁多嘅保護費,美帝點會動武幫拖呀?咪咁天真啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-5-5 15:56 發表

?
幫下口
譴責中共?
撐多幾腳拍佢唔死個種撐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2019-5-5 05:34 PM 發表

冇矛盾,一個中國兩黨分治兩個地方,衣然係一國。中共想統一意思係要連中華民國都要管埋!
一個中國兩個政權, 即兩岸已統一 (兩岸無分裂), 就沒有統一問題.
現在兩岸無統一, 矛盾了.

黑玫瑰
引用:
原帖由 笠臣 於 2019-5-5 04:53 PM 發表

樓主真係犀利,連呆灣省都唔敢講出口嘅嘢都畀佢講咗,尾國佬講兩句就會,佢會同呆灣賣命 太天真了!
佢主人講兩句,佢今晚就興奮到睡唔著,由佢啦。平時睇到中國咁強,失開眠。

連嘴炮都可以狂打飛機,真賈鬼子佬小心精盡人亡呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-5-5 11:15 PM 發表

佢主人講兩句,佢今晚就興奮到睡唔著,由佢啦。平時睇到中國咁強,失開眠。
美國軍隊已多次入侵中華人民共和國領海, 你們興奮到睡唔著?

美國軍隊已多次入侵中華人民共和國領海, 中華人民共和國人民解放軍無鬼用!

黑玫瑰
引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-5-5 11:10 PM 發表

一個中國兩個政權, 即兩岸已統一 (兩岸無分裂), 就沒有統一問題.
係統一管治呀天才!

"他警告大陸,台灣若受到威脅,美國會作出適當反應。".....

作出適當反應叫做撑? 
"適當反應"唔知會唔會係立即開船調頭走人呢?

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-5-5 11:10 PM 發表

民進黨全面控制台灣三年,宣布左台獨未? 改左名未? 敢嗎?
老實講,台灣地理位置,冇獨立可能,不是被統一,就係做美國隻狗!(仲要自帶狗糧)

吹F-16V,點點點?之前有2架中共戰機直接越過台海中線,有冇膽打佢落黎?
之前畫M503航線,都有比D尊重台灣,但今年美國軍艦多次穿台海,美國有自由航行,中共冇?
台海中線在今時今日已經宣布沒有了!

幫台灣,用口幫

資金不會逃難。資金只做一件事情:逐利。

一注獨贏XXX融 3XX 平均4

回覆 引用 TOP

尾狗敢詳?

回覆 引用 TOP

又係三幅屁, 台灣怕到要賴屎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。