• 瀏覽: 6,829
  • 回覆: 35
大陸人在香港犯法!已逃回大陸!香港可以引導大陸逃犯回香港審訊?

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-5-4 11:58 AM 發表
大陸人在香港犯法!已逃回大陸!香港可以引導大陸逃犯回香港審訊?
去咗大陸唔好引渡佢返香港添啦,費事浪費香港納稅人養佢坐監

引用:
原帖由 西門町 於 2019-5-4 12:00 PM 發表

去咗大陸唔好引渡佢返香港添啦,費事浪費香港納稅人養佢坐監
隻大陸g欠個friend過億!
最衰香港人太過守法,唔會跨境捉人!

有實質案例啦 大埔找換店劫殺案 疑犯已經被引渡返香港 大陸係唔需要條例都要做 如果大陸唔咁做 大把大陸人嚟香港犯案後返回大陸 你都吹佢唔脹 如果大家對等 香港點都要做啲嘢

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-4 16:39 發表
有實質案例啦 大埔找換店劫殺案 疑犯已經被引渡返香港 大陸係唔需要條例都要做 如果大陸唔咁做 大把大陸人嚟香港犯案後返回大陸 你都吹佢唔脹 如果大家對等 香港點都要做啲嘢 ...
呢的叫做“做亊”,香港泛民果班叫做“玩嘢”。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-5-4 08:37 PM 發表

呢的叫做“做亊”,香港泛民果班叫做“玩嘢”。
佢哋邊度識答呢啲問題呀 因為嗰度淨係識得搞亂檔 發爛渣 從來都唔係討論

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-4 09:00 PM 發表
佢哋邊度識答呢啲問題呀 因為嗰度淨係識得搞亂檔 發爛渣 從來都唔係討論

大陸洗黑錢感謝樓主同二百萬人反送中. 樓主同二百萬人好關心大陸逃犯, 非常好感動.

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-4 16:39 發表
有實質案例啦 大埔找換店劫殺案 疑犯已經被引渡返香港 大陸係唔需要條例都要做 如果大陸唔咁做 大把大陸人嚟香港犯案後返回大陸 你都吹佢唔脹 如果大家對等 香港點都要做啲嘢 ...
但經過今次之後,就不會引渡
即使香港人香港犯法逃返大陸
响大陸捉到都係用中國法律大陸審

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-5-4 11:58 AM 發表
走數最多,要建立追數機制。

引用:
政治犯就得。但香港都沒呢家野。。騙財  借錢唔還之類  唔得。。。所以條例 都多9如。。唔搞政治乜事都沒。。唔還錢都係民事

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-6-19 12:51 PM 發表

但經過今次之後,就不會引渡
即使香港人香港犯法逃返大陸
响大陸捉到都係用中國法律大陸審
橫掂都係被智障屈, 一於咁話

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-4 04:39 PM 發表
可以直接在大陸審  但通常d犯唔會希望在有死刑的國家審。。佢會諗盡方法 保障自己條命仔。。。大陸其實好少判死刑好耐。。。衰大量毒品都未必會死。。台灣 大陸犯法有個好處。就係比錢買刑期。。。但要件事唔搞大 先得。。。

引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-6-20 03:28 PM 發表

可以直接在大陸審  但通常d犯唔會希望在有死刑的國家審。。佢會諗盡方法 保障自己條命仔。。。大陸其實好少判死刑好耐。。。衰大量毒品都未必會死。。台灣 大陸犯法有個好處。就係比錢買刑期。。。但要件事唔搞大 先得。。。 ...
邊個同你講可以畀錢買刑期 我肯定同你講唔可以 就算30年前 最多都係畀你食得好住得好 每個月過數 有人坐七年 真係去咗黑龍江 但係只要每個月過數 就會食得好啲 住得好啲 但係今時今日 可以同你講 諗都唔使諗

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-20 05:52 PM 發表

邊個同你講可以畀錢買刑期 我肯定同你講唔可以 就算30年前 最多都係畀你食得好住得好 每個月過數 有人坐七年 真係去咗黑龍江 但係只要每個月過數 就會食得好啲 住得好啲 但係今時今日 可以同你講 諗都唔使諗 ...
唔係人地同我講。。。你身邊有d咁既人  就知呢個係事實 。。唔駛拗的。你搵到口龍 路 要做個新身份都得。。未見過鬼既人  就唔會信有鬼。 。唔信可以唔好信 但唔好話無

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]