• 瀏覽: 22,835
  • 回覆: 104
英國多塞特郡(Dorset)一名男子李霍格(Lee Hogben)日前去嫖妓,不料竟在啪啪進行式時,突然強行摘除保險套,嚇得女子多次哀求不要,不過男子仍不聽勸,甚至事後還故意「白嫖」,讓妓女怒報警處理,近日法院審理此案,男子遭判處至少12年監禁。

報導指出,事後李霍格在第二天被依「強姦罪」逮捕,並將他的DNA與女子身上取得精液做比對,結果呈現相符機率十億分之一。這讓霍格本怒否認「強姦罪」指控,但最後法官仍判處他判12年監禁,且對他進行無限期限制令和性傷害預防令。對此,霍格本在聽到判決後嗆法官:「我會去找你!晚上我會用獵槍打中你的臉」讓法官再次重判,並延長他監期6年,總共刑期18年。

呢個故事教訓就係條女原本願意同做但中途可以反口, 又或者要符合要求否則一樣係強姦!
呢個係發生在英國, 戴套變中出又唔找數就要踎12年! 恐嚇埋假髮人就坐多6年

新聞來源連結:
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=533371

反映香港判刑真係輕到離晒普! 香港有幾多個強姦犯會戴套? 多數都只係坐幾年

咁樣都18年😱

對比番香港九姑娘點判同類,就知香港假髮如何放生罪犯

「賤泥G」只係想好好咁保護佢個「句號」去賺錢遮,點解個「買笑客」要「法律第二」???

等陣,「仇中反中膠」話英囯無 G 㗎喎。
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-4-29 09:19 AM 發表
英國多塞特郡(Dorset)一名男子李霍格(Lee Hogben)日前去嫖妓,不料竟在啪啪進行式時,突然強行摘除保險套,嚇得女子多次哀求不要,不過男子仍不聽勸,甚至事後還故意「白嫖」,讓妓女怒報警處理,近日法院審理此案,男子遭判處至少12年監禁。

報導指出,事後李霍格在第二 ...

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-4-29 09:19 AM 發表

報導指出,事後李霍格在第二 ...
叫雞播毒真恐佈

「我會去找你!晚上我會用獵槍打中你的臉」讓法官再次重判,
並延長他監期6年,總共刑期18年

如果喺香港唔會加6年 
馬道長會話被告都有言論自由架嘛

唔怪之得有D香港人咁怕犯人移交條例! 移交英國都坐得多過香港

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-29 09:32 AM 發表
「我會去找你!晚上我會用獵槍打中你的臉」讓法官再次重判,
並延長他監期6年,總共刑期18年

如果喺香港唔會加6年
馬道長會話被告都有言論自由架嘛 ...
香港法庭永遠的同期執行..
明明多條罪判囚,懲罰加倍,
但實際要坐都係刑期最長個條...
都唔明點解可以同期執行..

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-4-29 09:45 AM 發表

香港法庭永遠的同期執行..
明明多條罪判囚,懲罰加倍,
但實際要坐都係刑期最長個條...
都唔明點解可以同期執行..
因為罪犯係香港假髮人的顧客, 態度梗係要好啦

英國人渣

行政 立法 司法,大家都咁高咁大,講句關於假髮說話都多判六年,咁講行政立法又如何呢?仲話公平喎

香港係商業犯罪判得重,因為大袋利益大
其餘強姦非禮殺人?琴日先有幾萬人上街幫台灣個殺人犯!

強姦香港人足足79日就判10幾個月

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-4-29 09:48 AM 發表

因為罪犯係香港假髮人的顧客, 態度梗係要好啦
一切都是出於陰謀....
未代廢督突然民主....令一班戀英R反中仇中.....
現垢官郁D就輕判賣大包...亦會造成日後對司法紛爭不斷...
總之洋鬼子係存心靠害中央的管治的...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]