• 瀏覽: 39,313
  • 回覆: 389
  • 追帖: 2
+8
到現在先派左55000人,食屎啦波叔

其實派4000,但係就攪到咁麻煩....可唔可以簡單d

其實波叔用呢招真係好醒

起碼今年個個慣住追上年果4千蚊

但今年唔派錢就冇人記得提

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-29 12:31 PM 發表

好明顯我呢啲係大把錢唔志在果隻啦

其實有信用咭呢樣野架嘛
佢宣佈話派錢第二日我已經使大左4000蚊喇
點同呢,派呢4千洗得零舍暢快架嘛

引用:
原帖由 ie7 於 2019-4-29 12:33 PM 發表

系有2個國籍,但得一個屋企呢
大把人搵夠錢就閃,啋你吔都儍,包括我

引用:
原帖由 applecoffee 於 2019-4-29 12:28 PM 發表

電腦設備, 行政費!
電腦唔值咁多,行政費⋯⋯上層好肥呀

唔關員工事,280萬單申請點可能由一辦事處做?只要按以前6000元咁做,好簡單,申請人通知銀行,銀行通知一個政府系統去查核可以派幾錢,就係咁簡單。
成件事因為多了一個查核程序,劏房波慣性諗一定要複雜的查核,根本好簡單嘅事。

私隱資料用gogovan送?
難怪有人守住都可以唔見手提電腦啦

引用:
原帖由 unico 於 2019-4-29 12:32 PM 發表
唔好入晒垃圾波數,垃圾波上年已開口想派錢但比唔輸得叫得,後尾唔輸得受不起市民壓力有條件咁派四千元,我好相信是唔輸得全程策劃派錢關卡,唔輸得是禍首。 ...
我從來無屌過波叔,做野又吾系佢

引用:
原帖由 ie7 於 2019-4-29 12:29 PM 發表

租始創地方吾洗錢呀,一個月搞掂呀,你的數點計架,3億都吾夠啦
租夠年半好未?好肥下⋯⋯d行政費

垃圾波

引用:
原帖由 ie7 於 2019-4-29 12:35 PM 發表

點同呢,派呢4千洗得零舍暢快架嘛
好多人同我一樣最後先交,
我交表果陣都見到幾個人"隊”份表格落個箱

引用:
原帖由 電梯滴滴浴缸 於 2019-4-29 12:35 PM 發表

大把人搵夠錢就閃,啋你吔都儍,包括我
大把人系度一邊屌一邊等死,因為一無是處,連鄉下都無瓦遮頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]