• 瀏覽: 9,940
  • 回覆: 140
+15
引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-29 07:22 AM 發表

肥佬黎同朱耀明都係正而八經的香港人,
其實香港人收香港人的捐款,到底有乜問題呢?
香港人收大陸官員的捐贈都沒有問題,
點解收番香港人的捐贈就係問題? ...
你老母會唔會唔收錢同人做愛,男人會唔會無啦啦比錢你,比得錢你一定有原因,你咁大個因唔系天真到以為肥佬系大慈善家,當然你會有錢收,一系你娘親服侍過肥佬一系就你系佢既自顧員工

引用:
原帖由 dmjudas 於 2019-4-29 08:21 AM 發表
神的兒子不能講大話, 所以冇答
佢是神的兒子定敵基督都是未知 知數

引用:
原帖由 樓上疑惑的樓主 於 2019-4-29 07:30 發表

證據確鑿
呢D耶L真係大話連篇,佢仲話有神有主喎,有既一早叫佢落地獄啦正耶L害人形響一生

引用:
原帖由 gagalulu 於 2019-4-29 07:35 發表
身為神職人員, 大話連篇, 可恥朱耀明 !!
耶L害人,形響一生

引用:
原帖由 bonod 於 2019-4-29 07:36 發表
信主最基本應該要誠實
佢信果個係只要金錢既主

正宗耶L

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-29 07:41 AM 發表

到底香港人收香港人捐贈,有乜問題?
香港人收大陸官員捐贈都唔係問題,點解收番自己香港人的捐贈又會係問題?
同意,但係就係唔知點解豬木師唔肯大大聲答有定無囉。

引用:
原帖由 神之手raymond 於 2019-4-29 08:26 AM 發表

你老母會唔會唔收錢同人做愛,男人會唔會無啦啦比錢你,比得錢你一定有原因,你咁大個因唔系天真到以為肥佬系大慈善家,當然你會有錢收,一系你娘親服侍過肥佬一系就你系佢既自顧員工 ...
收捐款無問題!點解唔敢認呢?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-29 07:22 AM 發表

肥佬黎同朱耀明都係正而八經的香港人,
其實香港人收香港人的捐款,到底有乜問題呢?
香港人收大陸官員的捐贈都沒有問題,
點解收番香港人的捐贈就係問題? ...
只要係話捐款就可以洗白?!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-29 12:56 AM 發表

收得幾多吖,
婬賤黎個傳媒王國都就死, 比得幾多出來?

同共產黨D黑錢比,濕啐啦...
你先回答有冇收肥佬黎d錢先?

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-4-29 07:38 發表
正常人係冇收過錢就應該直接否認啦,豬木屍發爛渣即係默認收過黑金啦。。。

佢又老人痴呆,遲D可能話自己係佛教徒添😄😄😄

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-29 07:40 發表

咁已經係另一個問題。
如果用途不當,唔理係咪收左錢,亦唔理係收大陸官員錢定香港人錢都係有問題,

應該直接講出問題所在就可以,
唔明點解會糾結係咪收左香港人,
因為如果收大陸官員捐贈都唔係問題,收香港人捐贈更加唔係問題。 ...

即係假既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]