• 瀏覽: 9,938
  • 回覆: 140
+15
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-29 12:56 AM 發表

收得幾多吖,
婬賤黎個傳媒王國都就死, 比得幾多出來?

同共產黨D黑錢比,濕啐啦...
兩邊都係卜街

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-4-29 07:49 AM 發表
肥佬黎派俾犯民啲錢係來自美國民主基金,
CIA派人入主壹傳媒可見一班,
民主基金
專門用嚟顛覆別國政權嘅黑錢,
朱牧唔敢答,
好明顯係收咗,
怕俾人批評為漢奸,
出賣香港! ...
畀張入數紙黎睇下。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-4-29 07:53 AM 發表

醒啲啦,冤有頭債有主,問黎智英攞啦,睇吓佢畀唔畀你?
係你話人收美國錢喎!
唔係應該係你畀證據咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-29 12:56 AM 發表

收得幾多吖,
婬賤黎個傳媒王國都就死, 比得幾多出來?

同共產黨D黑錢比,濕啐啦...
你唔使幫佢洗地啦!

長毛都50個袋住先,佢係主謀,肯定多過50個!

引用:
原帖由 雷霆曙光 於 2019-4-29 01:18 AM 發表
如果無,按飯民一向做法就一定無啦…
除非有!

引用:
原帖由 starr 於 2019-4-29 05:12 AM 發表

黃色主持人話今日題目唔講黑金
係咪香港電台?

係就啱啦,自己友,唔出聲幫手,就唔係香港電台囉!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-29 07:40 AM 發表

咁已經係另一個問題。
如果用途不當,唔理係咪收左錢,亦唔理係收大陸官員錢定香港人錢都係有問題,

應該直接講出問題所在就可以,
唔明點解會糾結係咪收左香港人,
因為如果收大陸官員捐贈都唔係問題,收香港人捐贈更加唔係問題。 ...
一個人, 神職人員不敢回答一個是非題, 就唔係一個純潔嘅神職人員, 重適合當神職人員嗎?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-29 07:45 AM 發表

下!聘請一前美國CIA做僱 = 收美國錢?

什麼邏輯?
身為CIA竟然在毒果工作,其實已經證明壹傳媒是美國駐港的間諜機構!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]