• 瀏覽: 4,413
  • 回覆: 53
+4
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
不敢苟同

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-28 12:50 發表
六四其實係殺得太少,唔係殺得太多。

首先,今日D中華人民共和國人都支持、認同、贊成、樂見共產黨當日屠殺 中華人民共和國人

30年前,我地香港人對中華人民共和國人都有D同情, 我仲捐錢、遊行。。。下省五百字。。

30年後嘅今日,當大家見到 中華人民共和國人 嘅言行,就明白共產黨殺 中華人民共和國人 根本一D問題都冇,佢地自己首先都支持,怪得 ...
講六四?咁就要聽聽,
睇睇亞...黎洪點講...「真相」!

https://www.youtube.com/watch?v=oOa29HiEn5o

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-28 12:50 PM 發表

首先,今日D中華人民共和國人都支持、認同、贊成、樂見共產黨當日屠殺 中華人民共和國人

30年前,我地香港人對中華人民共和國人都有D同情, 我仲捐錢、遊行。。。下省五百字。。

30年後嘅今日,當大家見到 中華人民共和國人 嘅言行,就明白共產黨殺 中華人民共和國人 根本一D問題都冇,佢地自己首先都支持,怪得 ...
東條英機,毛澤東,鄧小平,已經盡了最大努力,可惜事與願違。

要幾弱智先諗得出呢D標題

有種人以為自己好醒,當有日發現自己被騙,咁當然唔會認自己蠢嘛,唯有自欺欺人繼續信啲嘢係真,唔會聽唔會睇唔會認個啲真實嘅事實

引用:
原帖由 封得我幾多 於 2019-4-28 15:17 發表

最好日日有,土共殺自己國人,我地理咁多做乜,反正你地都咁支持,日日殺,殺多d

瞓個......午睡吧!會對身體有幫助!..........

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-28 12:50 PM 發表

你有幾多院友?😂😂

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-1 10:19 PM 發表
你見到嗰D比 藍豬印 嘅都係!
六四都可以熱烈送犯民及支持者終。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-1 10:41 PM 發表
六四早已説明 共產黨最擅長 屠殺 中華人民共和國人,
至于香港人, 共產黨還未敢殺
只要有你地要討論,
我們都熱烈配合你地送你地終。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-1 10:19 PM 發表
你見到嗰D比 藍豬印 嘅都係!
陰公豬攞院友😂😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]