[國際新聞評論] FBI局長:中國全民皆盜 是美國情報領域最大威脅

提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
做賊會有人醒得過美國佬??

回覆 引用 TOP

美國政府話中國全民皆是盜?????
咁樣講,美國要拉曬中國全民去坐監嗎?要懲罰中國全民嗎?
感覺有點恐怖

回覆 引用 TOP

算吧啦~呢條尾腳佬鵰狸個獅狒,滿嘴謊言,好像全世界只有美腳佬才是正確,其他人都是錯。可憐可悲的一個沒落霸王……

回覆 引用 TOP

老美D間碟衛星遍佈全球,仔細到有人在浴室沖涼都睇到。

回覆 引用 TOP

中國偷左美國嘅未來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-4-28 02:30 發表

美國自願收咁多大6移文點解釋?
部分人包括美國已經對中國有恐懼症。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-4-28 12:25 AM 發表

俄羅斯衛星通訊社4月27日報道,美國聯邦調查局局長克里斯托弗·雷表示,在情報收集領域,中國對美國威脅最大。

美國聯邦調查局在推特上援引克里斯托弗·雷的話說:"就情報收集方面的威脅而言,其廣泛程度,其嚴重性,沒有一個國家能比得上中國。利用任何可能從各類企業、大學和組織盜竊創新成果,中國是‘全民皆盜'的開路先鋒。"

他表示,中國通過國有企業,通過所謂 ...
又洗腦先

回覆 引用 TOP

FBI CIA 點知?就係大量收集全球情報囉。比起大陸咪重勁

綠螘新醅酒 紅泥小火爐
晚來天欲雪 能飲一杯無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-4-28 12:25 AM 發表

俄羅斯衛星通訊社4月27日報道,美國聯邦調查局局長克里斯托弗·雷表示,在情報收集領域,中國對美國威脅最大。

美國聯邦調查局在推特上援引克里斯托弗·雷的話說:"就情報收集方面的威脅而言,其廣泛程度,其嚴重性,沒有一個國家能比得上中國。利用任何可能從各類企業、大學和組織盜竊創新成果,中國是‘全民皆盜'的開路先鋒。"

他表示,中國通過國有企業,通過所謂的私營公司,通過學生和研究人員,以及代表 ...
美國都係快啦從中國徹資啦。唔好拎錢養中國呢個最大威脅喇!

引用:

他表示,中國通過國有企業,通過所謂的私營公司,通過學生和研究人員,以及代表 ...
美國以大殺傷性武器,入侵別國,最終咩都搵唔到,事後道歉都冇一聲,呢啲行為咁仆街,又點計呢 ! 而家走出嚟站喺道德高地,正一仆街杏+橙 !!

清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 !

見到犯民政棍,小心個手提電話. . . . ! ! !  
哈哈,美國咁講即係表明美國非常之desperate,。

因為無論國力經濟科技軍事等都日益衰退,心知俾中國趕上了,冇得再做世界唯一大佬,冇得可以咁容易以淫威欺壓搶略其他國家自肥。

本人與以下人等:肥佬黎,陳四萬,李教父,陳教主,生果報,民主黨
因誤會而結合,因了解而分手

政客為反而反
政棍議會動粗
傳媒加鹽加醋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hegangbei 於 2019-4-28 09:02 AM 發表

美國以大殺傷性武器,入侵別國,最終咩都搵唔到,事後道歉都冇一聲,呢啲行為咁仆街,又點計呢 ! 而家走出嚟站喺道德高地,正一仆街杏+橙 !! ...
大陸人移民美國, 大陸人愛美國:

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。