• 瀏覽: 20,214
  • 回覆: 148
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 赤共 於 2019-4-26 02:52 PM 發表
呢件垃圾不停咁創作假新聞好在有蘋果日報報道真相
自己睇
https://www.google.com/search?q= ... mp;client=firefox-b
我唔係無腦死豬西, 唔使入去的

共奴知章只懂偷呃拐騙!

引用:
原帖由 msc09378 於 2019-4-26 12:38 PM 發表
美國哈芬登郵報有冇做假新聞我唔知道 但係毒果做假新聞係人都知
毒果做假新聞係人都知 xxxxxxxx999  

咁真正佔領華爾街嘅搞手點判?

都講明姓屈

引用:
原帖由 133331628 於 2019-4-26 12:17 PM 發表
呢隻屈雞賤種又出嚟獻生
似汝嗎?

引用:
原帖由 133331628 於 2019-4-26 12:17 PM 發表
呢隻屈雞賤種又出嚟獻生
請回答佔領華已佳有沒有人被判監?幾多個,刑期幾長?😂😂

最大騙子:佔中L + 台獨L

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2019-4-26 12:12 PM 發表
佔中案9名被告中,戴耀廷、陳健民、黃浩銘和邵家臻,被判囚8至16個月,須即時收押;4人獲判緩刑或社會服務令。「藍絲」和親共派喉舌「幫港出聲」近日撰寫「報道」,聲稱「佔領華爾街元兇」被判囚13年。此文在網上廣泛流傳,但被踢爆是假新聞;被告原來被判無罪,亦非佔領華爾街的發起人。而貴為「藍絲界KOL」的專欄作者屈穎妍,昨(25日)在星島新聞集團旗下的《頭條日報》發表評論文章時,似乎未有求證,照搬此假新聞 ...
見到毒果話假新聞......眾所周知,毒果這集團俾人告誹謗是最多的。毒果報業集團基本上就係最多假新聞,最多新聞引既字眼就係用傳、涉、或、疑、料、匿名爆料、消息人仕、知情人士、學者、有報道指......原來又係只有作文狗嗡!毒果創下史無前例的作者(陳健康事件發揮招牌式作文法堪稱教科書!)

毒果騙子技倆,呃得就呃,屈得就屈,蝦得就蝦。不過信佢嘅,智力一定過人。

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2019-4-26 12:12 PM 發表
佔中案9名被告中,戴耀廷、陳健民、黃浩銘和邵家臻,被判囚8至16個月,須即時收押;4人獲判緩刑或社會服務令。「藍絲」和親共派喉舌「幫港出聲」近日撰寫「報道」,聲稱「佔領華爾街元兇」被判囚13年。此文在網上廣泛流傳,但被踢爆是假新聞;被告原來被判無罪,亦非佔領華爾街的發起人。而貴為「藍絲界KOL」的專欄作者屈穎妍,昨(25日)在星島新聞集團旗下的《頭條日報》發表評論文章時,似乎未有求證,照搬此假新聞 ...
今次毒媒好合群將相關新聞寫成是假新聞去洗版,好在我找到2017年討論區的相關討論, 屈小姐都係照資料去報導, 誰是誰非?我當然唔會信毒媒......
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26870151

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-4-26 02:56 PM 發表
共奴知章只懂偷呃拐騙!
今次毒媒好合群將相關新聞寫成是假新聞去洗版,好在我找到2017年討論區的相關討論, 屈小姐都係照資料去報導, 誰是誰非?我當然唔會信毒媒......
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26870151
你地以為佔領華爾街的搞手只有奧爾森一人就大錯特錯了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]