• 瀏覽: 69,150
  • 回覆: 1,072
  • 追帖: 4
+31
引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 05:43 AM 發表

你剩係識用呢句自勉無用㗎
要講到做到先得㗎
我句話好難解咩……咁都會了解錯誤?
咁你仲唔明白點解我要你講多啲書?

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-4-26 04:28 AM 發表

你錯晒啦,你生活在「極度腐敗嘅共產黨陰影下」啫,我唔係
我有自由同條件係任何地方做我喜歡做嘅事
你都真係錯晒喇,就算你唔係生活喺「極度腐敗嘅共產黨陰影下」,就算移咗民,你都係中國人一個,同國籍根本無關,移民美國就話自己係美國都係呃自己,只係文件上係,血統唔會改,我替你難過,去到天涯海角都係中國人,死咗都係中國人,如果有下一代亦係中國人,可能下一世都係中國人,改變不了,點算?

引用:
原帖由 唔買就要打能死 於 2019-4-26 05:46 AM 發表

甘你就唔好淨識系藏頭露尾匿埋系個電腦度吠啦,
有膽就擁武出街吠
我無你咁傻。做人講實際。一定係一邊賺盡人仔,一邊𨳒𨳍舔共狗先過隱。

引用:
原帖由 pimon 於 2019-4-26 05:48 AM 發表

我句話好難解咩……咁都會了解錯誤?
咁你仲唔明白點解我要你講多啲書?
你詞不達意啫

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-4-26 05:40 AM 發表

你當然講錯啦?
「任何地方」嘅意思係:
我可以上兩個月係泰國,哩兩個月係香港,下兩個月係加拿大,之後新西蘭
而且就算我係香港或大陸嘅時候,我都唔需要在「極度腐敗嘅共產黨陰影下」生活
因為我唔需要倚靠佢,佢亦奈我唔何 ...
好玄……幻覺上你完勝了。

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 05:52 AM 發表

你詞不達意啫
你哋就係咁……有錯就全係別人嘅錯!

引用:
原帖由 pimon 於 2019-4-26 05:55 AM 發表

你哋就係咁……有錯就全係別人嘅錯!
你講你自己咋!

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-4-26 05:40 AM 發表

你當然講錯啦?
「任何地方」嘅意思係:
我可以上兩個月係泰國,哩兩個月係香港,下兩個月係加拿大,之後新西蘭
而且就算我係香港或大陸嘅時候,我都唔需要在「極度腐敗嘅共產黨陰影下」生活
因為我唔需要倚靠佢,佢亦奈我唔何 ...
可惜張身份証同passport 都清晰印住有中華人民共和國,還要珍而重之好好袋穩
又無膽塗走或剪咗嗰幾隻字 真無奈

引用:
原帖由 賢豬 於 2019-4-26 02:24 AM 發表
來自香港即係攞中國香港身分證嗱,佢唔係中國人咪取消中國香港身分證囉,講就天下無敵,做就無能為力正垃圾
佢應該以吔洋腸為人生目標,望天打卦都係入籍

又一個傅出位的西西

我來自九龍並非香港島,又多一個壞咗嘅人!

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 05:51 AM 發表

我無你咁傻。做人講實際。一定係一邊賺盡人仔,一邊𨳒𨳍舔共狗先過隱。
你條懵能有本事賺人仔?
系洲際酒店開下門口,洗下廁所,或者都算賺人仔既。

引用:
原帖由 唔買就要打能死 於 2019-4-26 06:13 AM 發表

你條懵能有本事賺人仔?
你就傻仔!

一個小小學生講野關政府乜春事?共賊呢D政權就係毫無國格!中意做埋D鼠竊狗偷行為!

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 06:16 AM 發表

你就傻仔!
你條懵能有本事賺人仔?