• 瀏覽: 69,063
  • 回覆: 1,072
  • 追帖: 4
+31
引用:
原帖由 pimon 於 2019-4-26 05:27 AM 發表

扮乜嘢……想代表香港?
感覺唔可以被代表。中國咁強大咁惡。扮反中衛港做咩?完全無著數喎。

引用:
原帖由 beelzebub 於 2019-4-26 05:31 AM 發表
以往新聞報導,本土傑青每當在外地發生緊急事故,第一個跳上中國領事館安排車輛
並道出禾是中國人
D狗就系甘,平時就不斷吠個主人,到肚餓就求主人喂食

引用:
原帖由 唔買就要打能死 於 2019-4-26 05:33 AM 發表

香港唔系淨系得你一兩丁友,扮咩代表?大把香港人心聲真心想D黃狗死
能晒佢。
何必鬧人係黃狗。盞人哋鬧返你係舔共狗。

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 05:34 AM 發表

感覺唔可以被代表。中國咁強大咁惡。扮反中衛港做咩?完全無著數喎。
請讀多啲書……明白事理先再講喇。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-4-26 05:33 AM 發表
來自中國香港即係攞中國香港身分證

https://www.youtube.com/watch?v=9jbanv556Zk
取口舌之快,無實質之用,香港係中國一部份!只要喺外國出咗事會如何!?攞中國香港身分證搵唔搵中國領事館求救? ...
法理9係咁。唔認中國人,係外國有事都係要搵中國外交人員幫手。呢啲嘢老百姓係無得揀嘅。

引用:
原帖由 pimon 於 2019-4-26 05:10 AM 發表

選擇任何地方……但仍偏偏選中在「極度……」之香港繼續生存嘛,
我有講錯咩?
你當然講錯啦?
「任何地方」嘅意思係:
我可以上兩個月係泰國,哩兩個月係香港,下兩個月係加拿大,之後新西蘭
而且就算我係香港或大陸嘅時候,我都唔需要在「極度腐敗嘅共產黨陰影下」生活
因為我唔需要倚靠佢,佢亦奈我唔何

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 05:37 AM 發表

何必鬧人係黃狗。盞人哋鬧返你係舔共狗。
你咪最多上網鬧下吠下,現實你敢?即刻比我打殘啦,廢鐵

現實係以我識既身邊朋友, 有能力既都安排緊為自己或小朋友可以拎外國護照而鋪路, 
愛國?? 留番你地慢慢愛到夠吧

引用:
原帖由 pimon 於 2019-4-26 05:38 AM 發表

請讀多啲書……明白事理先再講喇。
你剩係識用呢句自勉無用㗎
要講到做到先得㗎

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 05:34 AM 發表

我真心信你無着數,我真心信你反中,
你呢種柒頭香港仲有好多,不過晤需要同你呢種柒頭講任何道理,
有機會就直接打死,殺得一個得一個,吹咩

del

引用:
原帖由 唔買就要打能死 於 2019-4-26 05:40 AM 發表

你咪最多上網鬧下吠下,現實你敢?即刻比我打殘啦,廢鐵
你咪又係得把口。

有好多人-----喺篇新聞嘅留言部分到-----插我

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-4-26 05:43 AM 發表

你剩係識用呢句自勉無用㗎
要講到做到先得㗎
甘你就唔好淨識系藏頭露尾匿埋系個電腦度吠啦,
有膽就擁武出街吠

引用:
原帖由 唔買就要打能死 於 2019-4-26 05:44 AM 發表

我真心信你無着數,我真心信你反中,
你呢種柒頭香港仲有好多,不過晤需要同你呢種柒頭講任何道理,
有機會就直接打死,殺得一個得一個,吹咩 ...
可惜你只係得把口。永遠都打唔到我。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]