• 瀏覽: 14,548
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+8
佔中九子昨日判刑,四人入獄 四人緩刑或社會服務。《幫港出聲》和《HKG報》等人渣竟指判刑過輕,要求律政司就刑期上訴。

和平請願根本無罪,在外國甚至台灣都有大量案例當事人無罪釋放,只有呢班人渣同時代脫節兼助紂為虐,仲好意思大聲夾惡,人在做天在看,牠們必冇好下場!

引用:
原帖由 天地冇正氣 於 2019-4-25 08:12 PM 發表
佔中九子昨日判刑,四人入獄 四人緩刑或社會服務。《幫港出聲》和《HKG報》等人渣竟指判刑過輕,要求律政司就刑期上訴。

和平請願根本無罪,在外國甚至台灣都有大量案例當事人無罪釋放,只有呢班人渣同時代脫節兼助紂為虐,仲好意思大聲夾惡,人在做天在看,牠們必冇好下場! ...
占中人渣👎👎👎

引用:
原帖由 天地冇正氣 於 2019-4-25 08:12 PM 發表

和平請願根本無罪,在外國甚至台灣都有大量案例當事人無罪釋放,只有呢班人渣同時代脫節兼助紂為虐,仲好意思大聲夾惡,人在做天在看,牠們必冇好下場! ...
佔領華以街就判10幾年咪重人渣

其中9個人渣最近判咗有罪,4個坐緊監,4個扮死狗,1個等死~

引用:

屌,和平? 唔好呃自己啦,唔信人講都信吓自己對眼!

判刑過輕,要求重判
達義唔係違法嘅藉口

支持律政司就刑期上訴

引用:

尾國佔華判13年,有民主普選㗎喎,吔屎啦冚家x!

引用:
原帖由 texedomel 於 2019-4-25 09:02 PM 發表
判刑過輕,要求重判
達義唔係違法嘅藉口

支持律政司就刑期上訴
x2

引用:

支持對啲畜生加監,首先捉返個豬木師返去坐監

占中狗仿效美國判十三年

示威好精神,坐監會頭暈...香港竟有此等人渣
成班廢物,一個二個詐病,開波嗰陣吹到無畏無懼,自首認罪唔抗辯,要埋單找數個個頑疾纏身

人渣應該坐監慢慢嘆,最好坐六年,支持上訴,告到加監坐六年。

香港竟然有此等人渣,犯了對社會如此大破壞的罪行,已經獲得輕判了,還要不肯認錯,搞小動作想逃避刑責,事前又講到自己幾偉大,幾有承擔,到頭來被問責時又諸多藉口迴避,簡直是人渣中的極品

引用:

咁係雨傘革命  以武制暴  定係和平佔中先?    你班黃屍 精神分烈?  冇事分錢就叫革命   有事就和平?!!  痴痴地  邊句真先

判得甘L輕,天無眼。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]