• 瀏覽: 4,090
  • 回覆: 58
以前又殺頭又凌遲咩極刑都用盡,都係阻止唔到人造反,區區坐下監又點會有用?  郁啲就捉人坐監只會製造更多義士

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-25 03:15 PM 發表
以前又殺頭又凌遲咩極刑都用盡,都係阻止唔到人造反,區區坐下監又點會有用?  郁啲就捉人坐監只會製造更多義士
有人仲天真,以為上香討出幾個帖就可以反共

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-25 15:15 發表
以前又殺頭又凌遲咩極刑都用盡,都係阻止唔到人造反,區區坐下監又點會有用? 郁啲就捉人坐監只會製造更多義士
咁樓主幾時起義,唔好淨係網上齋吹,好等喎們食住花生等睇樓主衝入石崗同添馬解決解放軍~

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-25 03:15 PM 發表
監獄空置好浪費資源,等D義士享受清靜啦。

引用:
坐完監留案底,好多野都唔方便了,選議員都冇得諗啦。

引用:
咁你坐左監未?所謂義士=異士

有人仲天真,以為佔下中就可以令中共讓步

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-4-25 04:28 PM 發表
有人仲天真,以為佔下中就可以令中共讓步
係咯,可能佢地睇得書少掛。

當年中共求其一場大戰,死幾十萬戰士,佢地都無退縮過。

你霸住條街,賴死唔走,鬼殺咁嘈。
政府最多當你 青山走失啫喔。

其實我贊成樓主架,義士們唔好齋talk,即刻拖行馬殺入老解軍營,跟手宣布香港獨立,唔做正契弟。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-4-25 16:39 發表
其實我贊成樓主架,義士們唔好talk,即刻拖行馬殺入老解軍營,跟手宣布香港獨立,唔做正契弟。
如軍版名人64大佐稱,解放軍有槍㗎,佢哋開槍我咪死…

引用:
儍人招集,願者上釣,墊人屍底,智障必選!

引用:
講得好 , 絕對同意

引用:
香港唔係需要義士,係需要烈士!一個都無

引用:
原帖由 nigel2014 於 2019-4-25 03:48 PM 發表

有人仲天真,以為上香討出幾個帖就可以反共
全香港大把人同佢一樣諗法 , 睇唔過眼政府咁衰

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]