• 瀏覽: 4,891
  • 回覆: 78
+3
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 25/4/2019 14:50 發表
我擔心樓主賴野咋

蘋果日報網站,昨天下午變身成「蘋果新聞網」,除了嚴採註冊會員制閱覽外,也嚴格禁止所有媒體、社群網站、論壇,在紙本或網路部分引用、改寫,或是轉貼分享,並威脅違者必定採取法律行動。 ...
嘩~~~~鄉土隨時被告侵權喎,買花生先

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 25/4/2019 14:50 發表
我擔心樓主賴野咋

蘋果日報網站,昨天下午變身成「蘋果新聞網」,除了嚴採註冊會員制閱覽外,也嚴格禁止所有媒體、社群網站、論壇,在紙本或網路部分引用、改寫,或是轉貼分享,並威脅違者必定採取法律行動。 ...
嘩~~~這個例,要畀三版主睇,因為是他們包庇,快D電郵通知毒果集團出律師信,睇下告邊個,買定花生先

香士愛國拾糞員睇呢D好啦

1800萬??
香港有幾多影院, 幾多座位, 一日總共播幾多場???

漫威麻麻地啫

我中意DC多啲

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-4-25 09:58 PM 發表

嘩~~~這個例,要畀三版主睇,因為是他們包庇,快D電郵通知毒果集團出律師信,睇下告邊個,買定花生先
冇人告,版主一定選擇性失明

今次班主角係咪終於肯死晒呀?好差濫及悶啦,呢d劇種!

其實好似黑寡婦呢d跑龍套跟本都唔係超級英雄,打外星人都冇問題喎?看來班對手係廢囉!

如果唔係,應該係觀眾廢囉!

好似美國隊長個盾咁細面積,遮到個身又遮唔到個頭同腳,遮到前面又遮唔到後面。打佢唔死,其實先係不合理!

引用:
原帖由 caihk 於 2019-4-25 10:07 PM 發表
漫威麻麻地啫

我中意DC多啲
DC仲衰,batman竟可以superman一個level喎,黐乸線。

Batman著可以著件盔甲就話擋到superman一擊喎,
超人可以托超成個島,掟佢去太陽,但batman'呢d渣車遇車禍,冇安全汔袋防撞都分分鐘會死於非命,遇街頭槍戰分分鐘俾流彈打死的普通人加埋盔甲都唔知有冇500kg的蛋散,拍埋superman到,根本係侮辱。

另外,batman 根本係孤兒仔加廢青,論科技及智慧邊能同自小就有克星太空船灌輸的宇宙智慧及克星科技?

論力量及智慧,superman 係巨神,batman'係粒老鼠屎。

Dc咁樣屈就superman. 根本係災難。所以囌垃圾唔睇!

都係嗰句。班主角今集肯死未呀?

引用:
原帖由 johnny9236 於 2019-4-25 09:59 PM 發表
1800萬??
香港有幾多影院, 幾多座位, 一日總共播幾多場???
班做鱔聞的,分分鐘又跑出黎吠,話講古唔好駁古喎!

只要信,不要求真!

多餘!救地球收四十幾憶啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]