• 瀏覽: 3,645
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
加入秘密組織發毒誓瞓棺材

生意失敗,由高峰滑落,他形容當時自己過着今朝有酒今朝醉的生活,「渾渾噩噩唔知做乜,時間好快過。」有段日子,他頭頭碰著黑,與前妻離婚(他育有兩個女兒)、官非纏身、意外撞車等,不如意事接踵而來,他甚至加入一些由政商界、高級警務人員及專業人士組成的秘密組織,希望借助組織的勢力上位,入會時要發毒誓也在所不惜,「組織有好特別的儀式,要發毒誓,我發毒誓都當食生菜,不覺得有問題。」他不願透露組織的名字,以免得罪人,但後來發現這些組織要他不停做各種詭異的儀式和法事,包括瞓棺材滴血等,覺得好恐怖,幾經辛苦,最後要靠牧師的幫助才能抽身退出,「如果我一路行呢條路,可能已經唔係呢個世上。」

http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_665970_0&i=20190424

上流社會 非法社團

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-4-25 09:30 AM 發表

生意失敗,由高峰滑落,他形容當時自己過着今朝有酒今朝醉的生活,「渾渾噩噩唔知做乜,時間好快過。」有段日子,他頭頭碰著黑,與前妻離婚(他育有兩個女兒)、官非纏身、意外撞車等,不如意事接踵而來,他甚至加入一些由政商界、高級警務人員及專業人士組成的秘密組織,希望借助組織的勢力上位,入會時要發毒誓也在所不惜,「組織有好特別的儀式,要發毒誓,我發毒誓都當食生菜,不覺得有問題。 ...
你而家先知咩, 你地支持錯劉鑾雄錯啦......
羅兆輝(1964年1月-2011年1月24日),香港已故傳奇商人綽號「神童輝」,籍貫廣東潮州
1985年投身地產經紀行業,做了富豪劉鑾雄的傀儡, 幫劉洗黑錢, 估計1997年已坐擁20億港元身家,可是在1997年亞洲金融風暴中成為負資產,欠下巨債,劉沒有出手相助, 羅於2002年在私人遊艇燒炭自殺

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-4-25 09:30 AM 發表

生意失敗,由高峰滑落,他形容當時自己過着今朝有酒今朝醉的生活,「渾渾噩噩唔知做乜,時間好快過。」有段日子,他頭頭碰著黑,與前妻離婚(他育有兩個女兒)、官非纏身、意外撞車等,不如意事接踵而來,他甚至加入一些由政商界、高級警務人員及專業人士組成的秘密組織,希望借助組織的勢力上位,入會時要發毒誓也在所不惜,「組織有好特別的儀式,要發毒誓,我發毒誓都當食生菜,不覺得有問題。 ...
祕密組織奇怪儀式? 可能係free mason。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-4-25 10:04 AM 發表

X2

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-4-25 10:04 AM 發表

可能係老作

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-4-25 09:46 AM 發表

你而家先知咩, 你地支持錯劉鑾雄錯啦......
羅兆輝(1964年1月-2011年1月24日),香港已故傳奇商人,綽號「神童輝」,籍貫廣東潮州,
1985年投身地產經紀行業,做了富豪劉鑾雄的傀儡, 幫劉洗黑錢, 估計1997年已坐擁20億港元身家,可是在1997年亞洲金融風暴中成為負資產,欠下巨債,劉沒有出手相助, 羅於2002年在私人遊艇上燒炭自殺。 ...
95搭8

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-4-25 10:59 AM 發表

95搭8
唔睇事實就幾個數字搞掂?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-4-25 11:01 AM 發表

唔睇事實就幾個數字搞掂?
我冇話你講嘅係定唔係事實 
我係話你離題95搭8呀
你究竟想講乜7啊?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-4-25 12:44 PM 發表

我冇話你講嘅係定唔係事實
我係話你離題95搭8呀
你究竟想講乜7啊?
我回應你帖一最尾嗰行「上流社會 非法社團」吖嘛。
你唔係自己講過啲乜都唔記得下嘛?

引用:
原帖由 任展鑾. 於 25-4-2019 09:30 AM 發表

磚孽淫士⋯⋯唔通係肛門黨?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-4-25 12:47 PM 發表

我回應你帖一最尾嗰行「上流社會 非法社團」吖嘛。
你唔係自己講過啲乜都唔記得下嘛?
我睇唔明你回應我乜9喎 
神童輝係非法社團?
劉鑾雄係非法社團?
講乜戀啊你~

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-4-25 02:15 PM 發表

我睇唔明你回應我乜9喎
神童輝係非法社團?
劉鑾雄係非法社團?
講乜戀啊你~
咁你講上流社係非法社團嘛, 乜原來偏偏唔包括在澳門行賄完, 拒絕服刑逃回香港的劉鑾雄嗎?

光明會?

本土乜乜前線,乜乜覺醒嗰d?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]