• 瀏覽: 60,836
  • 回覆: 383
  • 追帖: 2
外國有D地方真係可以,如果對鞋完全未著過既話。

同女一樣,享用過的二手臭鞋邊有得退貨?

引用:
原帖由 chungalex78 於 2019-4-25 09:12 AM 發表

我都成日覺得近呢一兩年經常有一些極之不合理的事嚟抵毀我們香港人, 我成日覺得就算你是藍絲黃絲親中反中新移民和本土都不希望香港衰落的,現在經常有一些人經常都說香港已經衰落或希望香港衰落,更甚的有一些人希望香港變返一個漁港的人,我相信這些人都一定不會是香港人😏😏😏😏😏
世上沒有比愛國心更方便更容易販賣的東西😏😏😏😏😏 ...
條趕媽唔做D西野,點有位俾人屌插?

世界和平

咁都可以作單新聞出黎,仲唔係世界和平係咩?

唔奇。。。
大半年前左右
有個阿毛拎件2013年買既貨返尼換,仲要係無單。佢話件衫個女買畀佢既,而家唔岩著要換,佢話佢住英國,邊得閒7日內返尼換,仲話英國無單幾耐換都得點解我唔得。

我答佢,第1係7日內換,你過左5年,唔係5日,件野放左甘耐,相信香港無1間公司做到你要求,第2你無單,證明唔到係係我公司買既,我都做唔到退換貨。

然後佢發難大聲嘈: 而家即係點呀? 即係你1d都幫唔到我囉!而家錢畀左唔岩著放係無用點呀?講到抵都係錢既問題者,同款我味買多件,里件你同我換左去呀!!

LLM呀同我講里d~
然後我笑住答佢:

係呀~小姐,我真係幫你唔到呀~既然你話個女買錯既甘你返去同個女商量下點處置件貨啦~你話無單英國換得既一係你拎去英國換呀~

然後佢話甘即係點呀?!佢而家無得著! 我答佢你可以而家買件岩著既!之後佢吊返我,話有1件唔岩著做乜仲買多件,梗係著舊里件先 《--甘佢換乜春呀?

引用:
原帖由 anny333 於 2019-4-25 09:31 AM 發表
外國有D地方真係可以,如果對鞋完全未著過既話。
一般退貨都有期限的

5通一世保養?

引用:
原帖由 Kudo2001 於 2019-4-25 09:06 AM 發表

有!大L把、我之前係某名店做見唔少!一個2千幾蚊銀包用咗10年,要求要換個新全家一齊黎嘈...
我信呀!
試過有個阿毛拎件5年前貨話退換
又有個8婆拎件著左2年既貨返尼話"衫入面"披口要退

做得里d9成係港西!

基本上精神都有D問題。

經理自己分享。都唔知真定假。冇片冇真相!

換埋個腦先啦件大媽

引用:
原帖由 廢堆中的一條柴 於 2019-4-25 09:34 AM 發表

一般退貨都有期限的
3~5年內瓜,未試過唔知,只要佢哋💻check到你買野既記錄,都可以退。當然鞋要未著過啦!食物就唔可以過保質期

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-4-25 06:36 AM 發表
莫非佢又係犯民,又有乒乓劉?
強國人。

引用:
原帖由 new文 於 2019-4-25 09:25 AM 發表

你真係未見過d超級麻撚煩嘅人,麻煩程度係你估唔到,尤其港女
agree。

做前線就知,大x把港西。d case多到出書都得

又係佔中畜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]