• 瀏覽: 20,722
  • 回覆: 226
+22
佔中案9名被告全數由資深大律師代表抗辯,當中代表陳淑莊的王正宇及代表黃浩銘的駱應淦,更是行內擅打刑事案的星級大狀。法律界...

哈哈~又有一個非常好的藉口玩眾籌,真係豬籠入水...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190424/mobile/bkn-20190424230203001-0424_00822_001.html

引用:
原帖由 moyy 於 2019-4-24 11:47 PM 發表
佔中案9名被告全數由資深大律師代表抗辯,當中代表陳淑莊的王正宇及代表黃浩銘的駱應淦,更是行內擅打刑事案的星級大狀。法律界...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190424/photo/bkn-20190424230203001-0424_00822_001_01b.jpg?20190424231857

哈哈~又有一個非常好的藉口玩眾籌,真係豬籠入水...

...
籌款有何問題?總比無恥建制經常問爺爺科水,彷似長不大的毛孩。

背後有大水喉,有乜好驚

點解唔搵公文袋尊貴民主議員"羊惡橋" 呢?
佢好似係大劣C, 好L叻架, 一個打9個官司都得啦, 咁Friend免費都應該可以啦!

引用:
原帖由 willy222 於 2019-4-24 11:53 PM 發表
背後有大水喉,有乜好驚
無恥建制都是一樣!不要五十步笑百步。

引用:
原帖由 吹雪姐 於 2019-4-24 11:51 PM 發表

籌款有何問題?總比無恥建制經常問爺爺科水,彷似長不大的毛孩。
你又知~捐左未呀,咪好似阿...人之患咁,講完算Q數喎!

money... ???
made in USA.

搞多兩次遊行囉,慣啦

引用:
原帖由 吹雪姐 於 2019-4-24 23:54 發表

你都知都係一樣,依你所講建制係亞爺照,咁佢地呢?台資定美資?

引用:
原帖由 吹雪姐 於 2019-4-24 11:51 PM 發表

阿爺比錢有乜問題吾通學犯民問美國攞錢

引用:
原帖由 吹雪姐 於 2019-4-24 11:54 PM 發表

笑9你哋d反中智將又如何

義氣仔女,講錢r既咩

朱魔牧請大狀都無用都要落地獄
https://www.youtube.com/watch?v=Xh-l0NeZDwg

主題標籤 #陳淑莊
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]