• 瀏覽: 8,135
  • 回覆: 58
+3
丹麥首富波爾森(Anders Holch Povlsen)4名孩子中,有3人已確認死於斯里蘭卡的連環炸彈襲擊,惟暫是未確認他們的身份。波爾森為丹麥綾致時裝公司(Bestseller)的行政總裁,亦是英國網上時裝零售商ASOS的最大股東。

綾致傳訊經理Jesper Stubkier接受美國有線新聞網絡(CNN)訪問時表示,他的3名子女不幸死於是次襲擊。惟他以需要尊重他們一家的私隱為由,拒絕進一步評論。 波爾森為丹麥綾致時裝公司(Bestseller)的行政總裁,亦是英國網上時裝零售商ASOS的最大股東。 現年46歲的他,在《福布斯》2019年億萬富豪榜中排名252位。他也是蘇格蘭最大地主,持有當地逾1%的土地。

真係好慘...原本一家6口開開心心去嘆世界 點知一下子痛失3子女...RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/320756/斯里蘭卡連環爆炸-asos老闆-丹麥首富波爾森痛失3子女

RIP
引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-4-23 09:53 AM 發表
丹麥首富波爾森(Anders Holch Povlsen)4名孩子中,有3人已確認死於斯里蘭卡的連環炸彈襲擊,惟暫是未確認他們的身份。波爾森為丹麥綾致時裝公司(Bestseller)的行政總裁,亦是英國網上時裝零售商ASOS的最大股東。

綾致傳訊經理Jesper Stubkier接受美國有線新聞網絡(CNN)訪問時表示,他的3名子女不幸死於是次襲擊。惟他以需要尊重他們一家的私隱為由,拒絕進一步 ...

即係有一個獨享全部財產

RIP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 老婆大大 於 2019-4-23 10:20 AM 發表

覺得你有d問題,你咁喜歡,咁祝你以後也是一個獨得遺產。
我幾時都講,事實係最難聽

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-4-23 10:21 AM 發表

我幾時都講,事實係最難聽
事實?對你沒有親情,錢放等一位既人可能係。
但99.99%人唔係,因為正常人看親情比錢大。

RIP

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-4-23 09:53 AM 發表

綾致傳訊經理Jesper Stubkier接受美國有線新聞網絡(CNN)訪問時表示,他的3名子女不幸死於是次襲擊。惟他以需要尊重他們一家的私隱為由,拒絕進一步 ...
諗起 JASON一家

來香港消費咪冇事

引用:
原帖由 老婆大大 於 2019-4-23 10:46 AM 發表

事實?對你沒有親情,錢放等一位既人可能係。
但99.99%人唔係,因為正常人看親情比錢大。
死左係事實,一個收晒所有遺產都係事實

我最少唔會好似你咁奏人咁黑心先,管好你自己啦

咁你老豆老媽早晚會死都係事實。

咁你又覺得一個攞晒遺產令你開心到流口水,咁作為網友,我誠心誠意祝福你早日享受一個獨得既遺產,事實上你應該感謝我吧?點解又話我咒你,又話我黑心呢?

唔想我繼續祝福你,請你呢位看錢大過咩既物體,反省下你個心有幾涼薄啦。

佢喪失子女係慘
不過仲有錢
好多冇錢又喺今次恐襲喪失親人,呢啲先叫慘

SAD RIP 點解d 人只想自己,自我放大,殺害無辜既人,佢自己都有家人?實在理解唔到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]