• 瀏覽: 5,665
  • 回覆: 39
1969 omega speedmaster professional見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀中國改革開放40周年
1994 新南非 omega中置陀飛輪
1999 澳門回歸20周年 omega co axial新年代
2009 samsung galaxy敢就十年
諧星是親美定親俄呢

事實是,冇錢,窮,做跟美狗,最好只是一條狗!泛民及本土的翻版!

你覺得個諧星做到啲咩?

脫蘇時有大量西方勢力已控制大部份國家資源及財富,唔政改進行自我革命難以改寫國家命運,再共產係可行手段,否則永無番身之日。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-4-23 11:34 發表
你覺得個諧星做到啲咩?
冇可能做到嘢;所以真民主有邊個做到嘢?

除非佢叻到強權政治。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-4-23 11:34 AM 發表
你覺得個諧星做到啲咩?
波蘿申科咁多資源又做到咩?搞到全歐最窮。
人民嘅心態都會諗置諸麗地而後生。
何況民主社會,大家玩幾年,話就話有民主,其實係拖延問題。一樣咩都做唔到。

可以做的,得閒搞下笑等人民有些歡樂
無加入一帶一路,冇得瀨

最低工資             156 USD
平均收入             300 USD  
失業率                    >9%

無政黨背景
資產財富在精英集團
無乜國家願意投資

或許,輸出女傭往中港是生路
另一方法,中國吸收技術移民。

引用:
原帖由 rafalewan 於 2019-4-23 10:53 AM 發表
諧星是親美定親俄呢
俄羅斯為恭賀新總統就職,宣布就職前兩日停供烏克蘭能源。

引用:
原帖由 rafalewan 於 2019-4-23 10:53 AM 發表
諧星是親美定親俄呢
應該話:要佢親美就親美,要佢親俄就親俄!

所以,究竟佢係親美定親俄,取決於俄羅斯對西方嘅態度!

當然,先親美,再親俄,都可以嘅!

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-4-23 11:34 AM 發表
你覺得個諧星做到啲咩?
同俄羅斯談判釋放戰俘冇難度,以前係冇計傾。

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 23/4/2019 08:06 AM 發表
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/commentary/20190423/bkn-20190423000430812-0423_00832_001.html

都話人民係現實的

烏克蘭自2014後,變歐洲最窮國家

抵波羅申科冇人支持!
其實成單野 都幾搞笑
首先烏克蘭想入歐 想羅歐人福利 所以先同俄羅斯反左臉 推番民選總統 然後俾俄國入侵 無埋克里米亞這個海口
搞左咁多年 入歐好似無聲無氣 無時間表
自己仲要打內戰 欠下北約軍費 武器費 保護費 都唔知邊個埋單
如果現在要同俄國和好 係米要放棄入歐?
俾人玩到咁 ...

入俄有着數

烏克蘭之前玩脫俄入歐當滷味狗,結果。。。搬空國家黃金資本,欠一屁股債,內戰、分裂、斷天然氣、斷經濟財路,當日反俄人民窮到三餐不繼。

即係香港要選 長毛做凸手
結果,香港最低工資$500一小時,個個60歲政府比2皮一個月,之後比共產黨更共產,所有野政府比。
之後?無之後啦,一年用哂香港幾十年嘅錢,我地下幾代都無錢啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]