• 瀏覽: 55,493
  • 回覆: 647
  • 追帖: 5
+10
引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-4-23 01:00 AM 發表

你識唔識㗎?派畀你嗰啲叫ip呀!
你都係行埋一邊算吧啦,你連內文寫咩都未必睇得明

(該名外國網民),講明外國啦,有冇真憑實據證明先,就算有,監控你外國人托咩,係華為都會分內銷同外銷版本啦,你估監控係唔使成本架,唔監控國內,恐怖份子分分鐘整出斯里蘭卡咁嘅恐襲呀。

引用:
原帖由 小寶人 於 2019-4-23 01:07 AM 發表
不如唔好用手機啦,所有程式其實都有監控,點解比美國知,你會覺得無所謂呢????
犯左法,拉你唔到呀???
因為共產黨最令人覺得恐懼嘅
係依個組織會以言入罪

引用:
原帖由 至愛不渝 於 2019-4-23 01:11 AM 發表
(該名外國網民),講明外國啦,有冇真憑實據證明先,就算有,監控你外國人托咩,係華為都會分內銷同外銷版本啦,你估監控係唔使成本架,唔監控國內,恐怖份子分分鐘整出斯里蘭卡咁嘅恐襲呀。 ...
如果係商業或政府機構嘅話
就會知道好多重要嘅商業機密

引用:
原帖由 全職賭徒二世 於 2019-4-23 00:45 發表

中國共產黨只想保住自己的政權 中國共產黨只想消滅所有顛覆政權國家的任何勢力

中國共產黨的監控是可恥的 只是為鞏固自己的極權政權

美國政府根本不需要利用監控去鞏固自己的政權

美國總統大選一人一票

中國共產黨主席任期是無限的 現代的狗皇帝 ...
係咩?又睇下明天邊個夠膽買伊朗石油

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2019-4-23 01:14 AM 發表

你認為德國網絡安全部門係呃飯。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-4-23 01:15 AM 發表

你認為德國網絡安全部門係呃飯。
可以用錢收買德國政府

一個國家政府得9閒去管一個外國平民d野咩 on撚9 
我吾信有問題美國政府吾大力宣傳 要由你呢個平民去發現

引用:
原帖由 全職賭徒二世 於 2019-4-23 00:45 發表

中國共產黨只想保住自己的政權 中國共產黨只想消滅所有顛覆政權國家的任何勢力

美國總統大選一人一票

係咪最多人投佢就做總統先?美國唔監控?你真係天真,要做白人漂白自己未?

有大陸電腦軟件一樣有這些,例如百度、360、騰訊...

香港人雖然鍾意追科技產品,但是科技知識水平就……呢個帖真係夠呃㗎啦~

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2019-4-23 01:14 AM 發表

咁唔止華為會囉,先問下歐洲各個話事人俾人監控嘅係用乜野手機,百份百肯定唔會係華為

引用:
原帖由 全職賭徒二世 於 2019-4-23 00:44 發表

沒有人強迫任何人購買

但我想表達一個訊息

中國共產黨利用監控去鞏固自己的政權 非常可恥

中國共產黨的所謂國家安全 其實就是要防止及消滅所有顛覆國家政權的任何勢力 非常可恥

中國一黨專政 主席任期沒有上限 現代的狗皇帝 非常可恥 ...
你唔用人哋點監控你呀,信息平果,facebook,ig,呢D沒監控?做人用下腦

引用:

美國總統大選一人一票

你今日練咗功未?

行得正
企得正
怕乜你熊志!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]